Robert en Cary, bekend van hun uitverkochte David Bowie-programma in januari, komen opnieuw naar de Cultuurschuur.
Robert en Cary, bekend van hun uitverkochte David Bowie-programma in januari, komen opnieuw naar de Cultuurschuur. (Foto: PR)

Avond vol meezingers met Robert en Cary in Cultuurschuur

zaterdag 27 april 2024 0:00

Robert en Cary, bekend van hun uitverkochte David Bowie-programma in januari, komen opnieuw naar de Cultuurschuur, ditmaal met een wel heel bijzonder Koningsdagprogramma: Een ‘Alle Dertien Dood Singalong’. Dit muzikale singalong-programma belooft een avond vol variatie, humor en spelelementen, waarbij het publiek wordt uitgedaagd om mee te zingen en de namen te raden van overleden artiesten.

Het programma omvat een brede selectie van live muziek, variërend van Beatles tot Stones, van blues tot rock, en zelfs van Nederlandstalig tot Frans repertoire. Maar er zit een twist in het verhaal: binnen het programma zijn dertien nummers verwerkt van artiesten of bands waarvan de oorspronkelijke leden zijn overleden.

Wanneer een nummer van een overleden artiest wordt gespeeld, krijgt het publiek de kans om de naam van deze artiest te raden. Degene die als eerste de juiste naam weet te noemen, wordt beloond met een prijs. Dit zorgt voor een vrolijke en hilarische sfeer, waarbij muziek, humor en interactie hand in hand gaan.

Tekst- en songbooks

Om het meezingen te vergemakkelijken, worden tekst- en songbooks verstrekt aan het publiek. Dit zorgt ervoor dat iedereen kan deelnemen aan het spektakel, ongeacht hun kennis van de songteksten.

Voor meer informatie en om je aan te melden voor dit evenement, kun je terecht op de agenda van de Cultuurschuur-website: www.cultuurschuur.nl.