Komfort & Joy is een akoestisch zangduo.
Komfort & Joy is een akoestisch zangduo. (Foto: PR)

Muziek, goochelen en improvisatietheater tijdens de Tour de ’s-Gravenzande

vrijdag 7 juni 2024 18:30 tot 22:00

Op vrijdagavond 7 juni kun je genieten van tien optredens op tien verschillende locaties in ‘s-Gravenzande. Onder de noemer ‘Tour de ‘s-Gravenzande’ organiseert Cultuurverbinders een culturele avond in het Breeje Durp.

Op het programma staan:

  • Katakat: Laat je betoveren door het sprankelende muziekduo Katakat, dat eigen songs ten gehore brengt in zowel het Nederlands als het Engels. Geïnspireerd door de zee en de golven van het leven verrassen zij met een scala aan instrumenten en harmonieuze samenzang. Een aanrader voor danslustige luistervinken!
  • Lof en Zotheid: Stap in de wereld van improvisatietheater met de Rotterdams Theatersport vereniging Lof en Zotheid. Laat je verrassen door bekende spelvormen en creatieve scènes die je laten lachen en verbazen. Durf jij de uitdaging aan?
  • Nick van Uffelen: Maak kennis met de magische wereld van Nick de Goochelaar uit het Westland. Met passie voor zijn vak weet hij zijn publiek te verbazen met een act vol verwondering en verbazing. Een magische ervaring met een tintje Westland!
  • Antihelden: Ga terug naar de tienerjaren met improvisatiegroep De AntiHelden. Gebruikmakend van eigen puberdagboeken en anekdotes uit het publiek, creëren zij hilarische scènes die de puberale chaos overstijgen. Komt dat zien!
  • EverLite for Hawaiians: Geniet van de exotische klanken van EverLite for Hawaiians. Deze ervaren band neemt je mee op een tropische reis vol Hawaïaanse melodieën en brengt een stukje muzikaal erfgoed tot leven.
  • Tougou’dougou: Maak een muzikale reis van ’s-Gravenzande naar Afrika met Kees en Ineke van der Eijk. Op een scala aan instrumenten uit diverse culturen brengen zij prachtige klanken voort die je ziel zullen beroeren.
  • Komfort & Joy: Laat je meevoeren op een nostalgische reis met het akoestische duo Komfort & Joy. Met liedjes uit en over het Westland brengen zij een ode aan de streek, doorspekt met mooie verhalen.
  • Once: Ervaar geïmproviseerde verhalen gebaseerd op ’s-Gravenzandse kenmerken met Once improvisatietheater. Laat je betoveren door wonderlijke avonturen en ontdek de charme van de stad.
  • Petit Acoustique: Dans op hits van toen en nu met Petit Acoustique. Deze veelzijdige band brengt bekende pop, rock, soul en disco nummers in een semi-akoestisch jasje.
  • De Doffe Döner: Laat je verrassen door hilarische improvisatiegames met theatergroep De Doffe Döner. Met creativiteit en humor nemen zij je mee op een rollercoaster van onverwachte wendingen.

De ontvangst is om 18.30 uur en de avond eindigt om 22.00 uur. De prijs is € 10 per persoon, inclusief flesjes water voor onderweg. Je kan kiezen in een groep/gids of zelfstandig de tour te maken. Voor kaartverkoop, stuur een mail: info@cultuurverbinders.nl.