Pop-up expositie GI-GA-Wonen in de etalage van Marktplein 14!

Partnerbijdrage
Iedereen is van harte welkom om de expositie van het project aan Marktplein 14 te komen bewonderen.
Iedereen is van harte welkom om de expositie van het project aan Marktplein 14 te komen bewonderen. (Foto: PR)

Pop-up expositie GI-GA-Wonen in de etalage van Marktplein 14

Al veel ouders kwamen een kijkje nemen bij het woonproject van Kinderopvang Okidoki. Vanaf nu worden veel van de BSO bouwwerken officieel ten toon gesteld in een leegstaande winkel (oude reisbureau op het Marktplein) in het centrum van ‘s-Gravenzande.

De officiële opening van deze unieke pop-up expositie vind plaats op 19 april om 14.00 uur. Tot 19 april wordt er nog hard gewerkt en is de etalage ‘under construction’. De expositie zal officieel worden geopend door de kinderen van Okidoki en wethouder Anko Goudswaard. Na de opening zullen de kinderen de wethouder met trots meenemen door hun eigen droom BSO’s. Iedereen is van harte welkom om de expositie van het project aan Marktplein 14 te komen bewonderen.

Half januari is het woonproject al van start gegaan. De ruimte boven het hoofdkantoor van Okidoki werd ingericht als een enorm kinderatelier van 300 m2, waar de BSO kinderen stap voor stap aan hun droom BSO konden bouwen. Gedurende vijf weken bezochten per dag 30 tot 50 kinderen het woonatelier om na te denken, materialen te onderzoeken en uiteindelijk samen van allerlei (afval) materiaal hun toekomstige BSO te bouwen. In totaal hebben ruim 300 kinderen aan dit prachtige en inspirerende en duurzame project meegedaan. Met heel veel plezier en ongekende creativiteit hebben zij de ruimte gekregen om hun ideeën te delen.