FC ‘s-Gravenzande en Verburch halen nieuwe versterkingen binnen

Sport
V.l.n.r.: Tony Bergsma, trainer Jon Zuijderwijk en Leroy Klootwijk.
V.l.n.r.: Tony Bergsma, trainer Jon Zuijderwijk en Leroy Klootwijk. (Foto: Haaglanden Voetbal)

In de aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen hebben zowel FC ’s-Gravenzande als Verburch uitgepakt met nieuwe aanwinsten voor hun selecties. De clubs hebben talenten aangetrokken die klaarstaan om hun stempel te drukken op het veld.

FC ’s-Gravenzande heeft de selectie voor het komende seizoen versterkt met twee jonge talenten: doelman Tijn Stehmann en aanvaller Quincy Does. Stehmann, een 20-jarige doelman, heeft zijn voetbalopleiding genoten bij gerenommeerde clubs als Feyenoord en Excelsior Rotterdam. Na een periode van te weinig speelminuten bij profclubs, heeft hij besloten om zich aan te sluiten bij FC ’s-Gravenzande, waar hij onder de indruk was van de faciliteiten en de innovatieve werkwijze van de selectie.

Quincy Does, een 23-jarige aanvaller met een indrukwekkende snelheid, maakt de overstap van vv Zwaluwen naar FC ’s-Gravenzande. Does, die zowel op rechts als op links goed uit de voeten kan, heeft zijn sporen verdiend in de jeugdopleiding van ADO Den Haag en heeft nu de ambitie om bij FC ’s-Gravenzande zijn kansen te grijpen onder leiding van trainer Mike Jonk.

Verburch

Aan de andere kant van het Westland verwelkomt Verburch twee nieuwe gezichten in hun selectie voor het komende seizoen. Tony Bergsma, een 30-jarige rechtspoot met ervaring als centrale verdediger en verdedigende middenvelder, komt over van Die Haghe. Bergsma, die in zijn carrière nog niet eerder kampioen werd, ziet in Verburch een club waar hij graag zijn ervaring wil inzetten om successen te behalen.

Leroy Klootwijk, de tweede versterking voor Verburch, is een 26-jarige aanvallende middenvelder en linksbuiten. Met ervaring bij clubs als Westlandia, HBS en Die Haghe, brengt Klootwijk een winnaarsmentaliteit met zich mee, aangezien hij twee keer op rij Nederlands kampioen werd in de reserve hoofdklasse. Hij kijkt ernaar uit om met Verburch de uitdaging aan te gaan om de eerste klasse te bereiken.

Met deze nieuwe aanwinsten hopen zowel FC ’s-Gravenzande als Verburch hun ambities voor het komende seizoen waar te maken en een succesvolle campagne te beleven in het Westlandse voetbal.

Bron: mediapartner Haaglanden Voetbal