Rodi

Old Alkmaar Boardingtoernooi
Deelnemersveld met onder meer Ajax, AZ, Volendam en FC Utrecht

Het Old Alkmaar Boardingtoernooi. (Foto: aangeleverd)

AKERSLOOT - Sporthal de Lelie in Akersloot staat vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 januari weer volledig in het teken van het voetbalevenement Old Alkmaar Boardingtoernooi. Zoals de voorgaande edities zal dit spetterende weer worden gespeeld in.


Het deelnemersveld bestaat ook dit jaar uit een aantal zeer bekende profploegen. Ajax, AZ, Volendam en FC Utrecht zullen dit jaar hun opwachting maken. AZ doet dit jaar zelfs mee in twee categorieën. Zij spelen dit jaar op zaterdag en zondag, terwijl de andere profploegen op zondag mee strijden om de prijzen. Verder zijn er veel teams uit de regio, zoals Meervogels, Reigerboys, SVW ’27, V.V. Limmen, AFC ’34, HSV Heiloo, FC Uitgeest, ADO ’20, de Foresters, FC Castricum, Vitesse ’22 en Kolping Boys.

Toptalenten

Het toernooi wordt inmiddels voor de elfde keer georganiseerd en is een begrip in de regio. De organisatie zet ook dit jaar weer alles op alles om een enerverend toernooi te organiseren voor de toptalenten uit onze regio. Het aantal wedstrijden overstijgt ook dit jaar weer de honderd. Daarnaast krijgen de deelnemende spelers een voetbalquiz en is er de finale-opkomst die niet onderdoet voor de opkomst van de Champions League-finale.
Aftrap

Vrijdagavond om 18.00 uur wordt het toernooi afgetrapt met een kwalificatietoernooi voor de JO13-teams uit de regio. Haalt het team de finale, dan zijn zij geplaatst voor de zondagseditie van het toernooi en mogen zij hun opwachting maken tegen de eerder genoemde profploegen. Zaterdagochtend begint het spektakel alweer om 9:00 uur voor de JO9-teams uit de regio. In de middag strijden de JO10/11-teams uit de eerste en tweede klasse om de felbegeerde prijzen en zaterdagavond laten de JO11-teams uit de hoofdklasse zien waarom zij de trofee mee naar huis willen nemen. Voorafgaand aan de finalewedstrijd van de JO11 hoofdklasse-poule zullen de jongste talenten van Meervogels een demonstratiewedstrijd spelen.
Ajax en AZ

Zondag 14 januari staat in het teken van de JO12/13-poule. De teams die zich hebben geplaatst op de vrijdagavond zullen samen met Meervogels en de Foresters JO13 de strijd aan gaan met de jeugdspelers van Ajax, AZ, Volendam en FC Utrecht. Dit belooft een waar spektakel te worden. Voordat het toernooi op zondagmiddag wordt afgesloten, spelen twee G-teams uit de regio nog een spannende demonstratiewedstrijd. Daaropvolgend wordt de finale gespeeld om de meest felbegeerde bokaal van het Old Alkmaar Boardingtoernooi.
Het Old Alkmaar Boardingtoernooi is meer dan alleen voetbal. Tussen de wedstrijden door hoeven de teams zich niet te vervelen en wordt er op zaterdag en zondag een spannende sportquiz georganiseerd voor de deelnemers. Meer informatie over poule-indelingen en het wedstrijdschema op www.boardingtoernooi.com.

Artikel geplaatst op vrijdag 29 december 2017 - 08:43


Nieuws AZ
AZ strikt Michael Kinsbergen ALKMAAR - AZ heeft Michael Kinsbergen (59) gestrikt als Directeur Operationele Zaken. Kinsbergen fungeerde tien jaar als CEO van internetbedrijf Nedstat en was tussen 2012 en 2015 Algemeen Directeur bij Ajax, waar hij onder andere Ziggo contracteerde als hoofdsponsor. Bij AZ krijgt hij onder meer de ontwikkelingsplannen van het AFAS... Uitreiking zesde Eline van Haarenprijs in theater De Blinkerd
Uitgeverij Conserve uit Groet viert 35 jarig jubileum
GROET – Uitgeverij Conserve uit Groet bestaat 35 jaar. Reden genoeg om hierbij stil te staan. Dat gaat gebeuren op zondag 21 oktober. Theater De Blinkerd zal waarschijnlijk tot de laatste plaats bezet zijn. Een van de hoogtepunten op deze dag is het bekend maken van de winnares van de...
Dag & Dauw voor ouderen ALKMAAR - De culturele activiteiten van Dag en Dauw zijn voor iedereen vanaf 60 jaar op drie locaties in Alkmaar te bezoeken. Onderstaand een overzicht van alle Dag en Dauw activiteiten in oktober. Ook deze maand zijn senioren weer van harte welkom bij een aantal gezellige, creatieve en bijzondere evenementen,... Gezinnen met (beginnende) Pubers DE RIJP - Bibliotheek Kennemerwaard locatie De Rijp organiseert in de maand oktober activiteiten rondom het thema ‘Gezinnen met (beginnende) Pubers’. Het team van Bibliotheek De Rijp heeft de koppen bij elkaar gestoken om een aantal veelzijdige activiteiten te bedenken met als resultaat: (Media)Wijs in De Rijp! Uiteenlopend van een... Groot feest bij Radio Bakker Alkmaar! ALKMAAR - Het is bijna zover, 4 oktober is het 50 jaar geleden dat Wim en Marianne Bakker Radio Bakker Alkmaar hebben opgestart op het Scharlo 29 in Alkmaar. Er is sindsdien veel gebeurd. Van met zijn tweeën wachten op de eerste klant tot een team van negen man met... 'Goede wedstijd, maar de pijn overheerst' ALKMAAR - Een domper tijdens AZ-Feyenoord was het uitvallen van Myron Boaduna. Het 17-jarige talent viel na een half uur spelen uit met een ernstige enkelblessure die hij opliep tijdens een sliding van Eric Botteghin. De wedstrijd eindigde zondag in 1-1. Albert Gudmundsson en Steven Berghuis zorgden voor de doelpunten....