Rodi

Rabo Clubkas bijdrage voor 178 clubs

Jan Klaver reikt de cheque uit aan de dames van de Egmondse Reddingsbrigade die met 278 de meeste stemmen had. (Foto: Ernest Selleger)

ALKMAAR - Tijdens een feestelijke avond in het AFAS stadion verdeelde Rabobank de clubkas van 65.000 euro. Een deel van onze winst voor 178 clubs uit de gemeenten Castricum, Bergen en Heiloo. Op de tribune liep de spanning over de uitslag hoog op.


Wat zou het resultaat van jouw club zijn? Hoeveel stemmen zijn er behaald? Het leuke van Rabo Clubkas is, dat ook voor een kleine club de verdiende bijdrage een grote ‘klapper’ kan zijn. Mark Admiraal, stadionspeaker van AZ, was aanvoerder van de avond. In volgorde van 10 naar 1 mocht de top 10 het podium op. Daar kregen zij hun cheque met het aantal stemmen en het clubkasbedrag. De top drie van Rabo Clubkas 2018: Op drie Rolstoelbus Heiloo. Op twee, Reddingsbrigade Castricum. De meeste stemmen gingen dit jaar naar de Egmondse Reddingsbrigade die vorig jaar nog op de tweede plek eindigde. Hun opbrengst: € 1.919! De volledige uitslag staat op de grote ‘klapper’, te vinden op rabo.nl/nkl/clubkas.


Feest voor iedereen

Directievoorzitter Jan Klaver: “Vanavond was écht een feest voor heel veel clubs. Dat was ook de bedoeling: Een mooie avond voor ruim 350 bestuurders en vrijwilligers. Allemaal mensen die zich inzetten voor het verenigingsleven. We zijn de bank van mensen, voor mensen, en nauw betrokken in de omgeving. Het is geweldig om te zien hoeveel er gestemd is, bijna 9.500 stemmen zijn uitgebracht door onze leden. Vanavond was een groot succes: De sfeer zat er goed in en we hebben heel veel enthousiaste reacties ontvangen! Het zal me niet verbazen als we het volgend jaar wederom een stijging gaan zien in het aantal stemmen en in het aantal deelnemende clubs. Wat ik natuurlijk hoop is dat mensen zien dat wij best een unieke bank zijn want welke bank doet dit nou? Ik ben er trots op."

Artikel geplaatst op vrijdag 18 mei 2018 - 09:25


Nieuws AZ
Recordopbrengst Vrienden MEE Sportfonds ALKMAAR - De benefietavond voor het Vrienden MEE Sportfonds, op woensdag 13 juni 2018 in het AFAS-Stadion te Alkmaar, heeft een recordbedrag opgeleverd van € 23.625,-. Doel van de avond, georganiseerd door Vrienden MEE en MEE & de Wering, was om zoveel mogelijk sportabonnementen te realiseren voor kwetsbare mensen die... AZ-clinic in OKB ALKMAAR - Twee AZ-trainers houden zaterdag 9 juni van 10.00 tot 12.00 uur een voetbalclinic in speeltuin OKB. Kinderen - zes tot twaalf jaar - leren voetbaltrucjes en spelen vier tegen vier. Bovendien kunnen ze op de foto van de mascottes Herry & Berry. Aanmelden kan op de dag zelf... De Cocon wint Energy Challenges HEILOO/ALKMAAR - Basisschool de Cocon heeft donderdag 31 mei in de Cultuurkoepel Heiloo de Energy Challenges 2017-2018 gewonnen. Ruim 300 leerlingen van veertien basisscholen uit regio Alkmaar lieten middels eigen ingerichte marktkramen zien wat hun verrichte inspanningen zijn voor de Energy Challenges en wat ze voor resultaten hadden geboekt. Met... Obstacle Run met Ron Vlaar en Nadine Broersen HEERHUGOWAARD - Het natuurgebied Park en Strand van Luna in Heerhugowaard worden zaterdag 2 juni omgetoverd tot een spectaculair terrein met meer dan veertig uitdagende obstakels voor de Obstacle Run Heerhugowaard. De afstanden 8 en 15 kilometer bieden een uniek parcours waar diverse elementen zoals water, zand, vuur, steen, hout... Jan Terlouw eregast tijdens finale Energy Challenges HEILOO - Veertien basisscholen uit regio Alkmaar zijn sinds begin dit jaar actief bezig geweest met de Energy Challenges. De leerlingen zijn middels de diverse challenges uitgedaagd en hebben ieder op eigen wijze campagne gevoerd voor energiebesparing en duurzaamheid op hun school en in hun omgeving. Tijdens de finale op... Rabo Clubkas bijdrage voor 178 clubs ALKMAAR - Tijdens een feestelijke avond in het AFAS stadion verdeelde Rabobank de clubkas van 65.000 euro. Een deel van onze winst voor 178 clubs uit de gemeenten Castricum, Bergen en Heiloo. Op de tribune liep de spanning over de uitslag hoog op. Wat zou het resultaat van jouw club...