Rodi

Groot feest bij Radio Bakker Alkmaar!

Het jubileum van Radio Bakker wordt 6 en 7 oktober van 11:00 tot 18:00 uur gevierd in het AFAS Stadion. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Het is bijna zover, 4 oktober is het 50 jaar geleden dat Wim en Marianne Bakker Radio Bakker Alkmaar hebben opgestart op het Scharlo 29 in Alkmaar. Er is sindsdien veel gebeurd. Van met zijn tweeën wachten op de eerste klant tot een team van negen man met een bomvolle agenda en opzoek naar extra monteurs. Het jubileum wordt 6 en 7 oktober van 11:00 tot 18:00 uur gevierd in het AFAS Stadion.


"Dertig jaar geleden was het pand op Scharlo 29 na vele aanpassingen te klein en zijn we verhuisd naar het voormalig pand van gebroeders Hoed verhuizingen. Eigenlijk zijn we inmiddels weer aan een groter pand toe, maar we zijn nou eenmaal al 50 jaar een begrip op het Scharlo in Alkmaar. In Heiloo zit familie van ons, maar we zijn losse winkels. Op de dijk zat voorheen Bakker Dijk, dat was verwarrend met bijna dezelfde naam, maar het is nu een telecomwinkel en sturen we elkaar klanten door. Door de variatie aan werkzaamheden die we bieden, kunnen we bijna elke doelgroep bedienen. Met het inrichten van bedrijven, horeca, tot luxe woningen in een groot gedeelte van Noord-Holland. Ook zijn we sterk in het verhuren van beeld en geluid voor elke gelegenheid. Hierdoor staat de agenda elke dag vol. Maar we maken altijd tijd voor onze trouwe klanten, om het serviceniveau hoog te houden."

Bedanken

Na 50 jaar is het aan Radio Bakker Alkmaar om 6 en 7 oktober de trouwe en nieuwe klanten bedanken. "We organiseren een gezellig weekend voor iedereen in het AFAS (AZ) stadion. Alle bekende merken presenteren hun nieuwe producten voor het komende jaar. Voorheen was er de Firato, dit willen we voor één keer laten herleven. Maar ook met extra`s zoals de mooiste meubels en Wifi advies. Tevens is er live muziek, een wijnproeverij, een sieradenafdeling, tailer, kapster en een nagel/schoonheidsstyliste. Voor de jeugd - die bijvoorbeeld een JBL bluetooth speaker kan winnen - is er ook van alles te doen. Voor koopjesjagers zijn er tal van spetterende beursacties! Op beide dagen krijgen de eerste 500 bezoekers een goodiebag.
AZ-spelers

Op de beurs staat er een nieuwe wasmachine en Amerikaanse koelkast met alle handtekeningen van de AZ-spelers, waar een bod opgedaan kan worden. Degene met het hoogste bod heeft een uniek gesigneerd apparaat in huis of in het bedrijf, waar menigeen jaloers op zal zijn. De opbrengst van deze schitterende actie gaat naar het Spieren voor Spierenfonds, ‘t Praethuys & Hospice in Alkmaar.
Kijk voor meer informatie op www.radiobakkeralkmaar.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 25 september 2018 - 11:34


Nieuws AZ
AZ strikt Michael Kinsbergen ALKMAAR - AZ heeft Michael Kinsbergen (59) gestrikt als Directeur Operationele Zaken. Kinsbergen fungeerde tien jaar als CEO van internetbedrijf Nedstat en was tussen 2012 en 2015 Algemeen Directeur bij Ajax, waar hij onder andere Ziggo contracteerde als hoofdsponsor. Bij AZ krijgt hij onder meer de ontwikkelingsplannen van het AFAS... Uitreiking zesde Eline van Haarenprijs in theater De Blinkerd
Uitgeverij Conserve uit Groet viert 35 jarig jubileum
GROET – Uitgeverij Conserve uit Groet bestaat 35 jaar. Reden genoeg om hierbij stil te staan. Dat gaat gebeuren op zondag 21 oktober. Theater De Blinkerd zal waarschijnlijk tot de laatste plaats bezet zijn. Een van de hoogtepunten op deze dag is het bekend maken van de winnares van de...
Dag & Dauw voor ouderen ALKMAAR - De culturele activiteiten van Dag en Dauw zijn voor iedereen vanaf 60 jaar op drie locaties in Alkmaar te bezoeken. Onderstaand een overzicht van alle Dag en Dauw activiteiten in oktober. Ook deze maand zijn senioren weer van harte welkom bij een aantal gezellige, creatieve en bijzondere evenementen,... Gezinnen met (beginnende) Pubers DE RIJP - Bibliotheek Kennemerwaard locatie De Rijp organiseert in de maand oktober activiteiten rondom het thema ‘Gezinnen met (beginnende) Pubers’. Het team van Bibliotheek De Rijp heeft de koppen bij elkaar gestoken om een aantal veelzijdige activiteiten te bedenken met als resultaat: (Media)Wijs in De Rijp! Uiteenlopend van een... Groot feest bij Radio Bakker Alkmaar! ALKMAAR - Het is bijna zover, 4 oktober is het 50 jaar geleden dat Wim en Marianne Bakker Radio Bakker Alkmaar hebben opgestart op het Scharlo 29 in Alkmaar. Er is sindsdien veel gebeurd. Van met zijn tweeën wachten op de eerste klant tot een team van negen man met... 'Goede wedstijd, maar de pijn overheerst' ALKMAAR - Een domper tijdens AZ-Feyenoord was het uitvallen van Myron Boaduna. Het 17-jarige talent viel na een half uur spelen uit met een ernstige enkelblessure die hij opliep tijdens een sliding van Eric Botteghin. De wedstrijd eindigde zondag in 1-1. Albert Gudmundsson en Steven Berghuis zorgden voor de doelpunten....