Rodi

Sewelle Poolse Delicatessen

Sewelle Poolse Delicatessen is te vinden aan Keetgracht 8 in Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Sewelle Poolse Delicatessen is sinds 3 december gevestigd aan de Keetgracht 8 te Alkmaar. De winkel is nu al een succes, zowel voor de Poolse landgenoten als ook voor de Nederlanders.


In de gezellige winkel vindt men alle levensmiddelen uit Polen. Heerlijke zoetigheden, de beste kwaliteit vlees en niet te vergeten de overheerlijke traditionele Poolse Pierogi. Een heerlijk deeggerecht met als vulling bijvoorbeeld vlees, maar ook met zoete witte kaas, zuurkool of aardbeien. Tevens een aanbod van goulash en heerlijke Poolse maaltijden, zoals Leczo, kant en klaar; opwarmen en heerlijk genieten. Bij binnenkomst valt het enorm aanbod direct op en is er een mooie variatie. Ondanks het ruime aanbod, kan het toch voorkomen dat er iets ontbreekt. Geen nood, bijna alles is te bestellen.
Eigenaresse Ewelina ontvangt iedereen met een vriendelijke glimlach. Daardoor voelt men zich meteen thuis in de winkel. “Ik voel me prima thuis in Alkmaar”, vertelt Ewelina. “Na de kerst- en nieuwjaarsdrukte ben ik blij dat ik eindelijk de gelegenheid heb om mezelf en de winkel aan de mensen in Alkmaar en omgeving voor te stellen.”
Wie houdt van Pools eten en genieten is van harte welkom te komen kijken en proeven. Poolse producten, betaalbaar en voor iedereen!
Openingstijden: dinsdag en woensdag van 11.00 tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag van 11.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur, zondag van 12.00 tot 17.00 uur, maandag gesloten.
Email: sewellealkmaar@gmail.com
Like us on Facebook: facebook.com/sewellealkmaar
Telefoonnummer: 072-5314276

Artikel geplaatst op woensdag 11 januari 2017 - 11:18Reacties (0)


Reageer