Rodi

Nu vijf escape rooms bij Fun Farm Schoorl

Escape Room Fun Farm Schoorl maakt een uitje spannend. (Foto: aangeleverd)

SCHOORL - De Escape Room Fun Farm aan Rijksweg 47 in Schoorl heeft weer nieuwe escape rooms. Naast de twee 'Kidnapping rooms' zijn sinds kort de spectaculaire kamer 'The Cursed Pyramid' en de familiekamer 'Winter Wonder Room' geopend . "Uniek is de kinder escape room 'het Circus'", aldus eigenaar Jaap Dijkstra.


"Iedere kamer heeft zijn eigen thema", vervolgt Dijkstra. "Probeer door middel van puzzels, raadsels en verborgen geheimen de weg binnen een uur naar buiten te vinden. Spanning en samenwerking maakt de rooms tot een ware ontdekkingstocht. De 'Cursed Pyramid' is de nieuwste en een van de meest spectaculaire escape rooms van Nederland. Naast de escape rooms zijn nog veel meer activiteiten te doen op de Fun Farm, zowel indoor als outdoor! In de gezellige horecaruimte kan iedereen genieten van een hapje en een drankje. De Escape Room Fun Farm is makkelijk te vinden aan de Rijksweg bij de afslag Schoorl. Kortom, de perfecte plek voor complete familie-, groeps- en bedrijfsuitjes!"
Kijk voor meer informatie op www.escaperoomfunfarm.nl.
Escape Room Fun Farm - Rijksweg 47 - 1871 PE Schoorl - tel. 072-7271020 - info@escaperoomfunfarm.nl - www.facebook.com/funfarmschoorl

Artikel geplaatst op zondag 22 januari 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer