Rodi

Scheiden met wederzijds begrip

Alex Kanters. (Foto: RM)

REGIO - Bij ScheidingsCenter draait het om scheiden met begrip voor elkaar. Het ScheidingsCenter helpt de scheidende partners om in gesprek te blijven, waarna beslissingen genomen kunnen worden. Dat is essentieel, helemaal als er kinderen in het spel zijn.


ScheidingsCenter Alex Kanters (tevens MfN-(familie)mediator) werkt nauw samen met (echt)scheidingsspecialisten en is aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Kanters: “Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij de kosten voor de (echt)scheiding zo laag mogelijk houden. Indien u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging) regelen wij uw (echt)scheiding al vanaf € 92,50 per persoon (eigen bijdragen en beperkte griffiekosten). Dit is inclusief kosten voor de advocaat, rechtbank, convenant en ouderschapsplan. Indien men niet voor subsidie in aanmerking komt, worden de kosten in het vrijblijvende en kosteloze kennismakingsgesprek vastgesteld. Dit is afhankelijk van de persoonlijke situatie.”

Hulp van A tot Z

Alex Kanters begeleidt de (echt)scheiding tot in de puntjes. Dus vanaf het opmaken van de stukken tot inschrijving van de echtscheiding bij de gemeente. Het overbruggen van verschillen van inzicht en informatieverschaffing over beider rechten en plichten is daarbij de hoofdtaak. ScheidingsCenter Alex Kanters staat voor professionele hulp van A tot Z ofwel: een complete begeleiding tijdens het hele proces van de scheiding, zonder verrassingen achteraf.
Neem vrijblijvend contact op met ScheidingsCenter: kantoor Alkmaar 072-5272370, kantoor Schagerbrug 0224-573521, of 06-53369061. E-mail: kanters@scheidingscenter.nl. Zie ook: www.scheidingscenter.nl

Artikel geplaatst op maandag 30 januari 2017 - 15:10Reacties (0)


Reageer