Rodi

Maak kans op een jaar gratis tanken

Maak kans op een jaar gratis tanken bij een GP Groot aangesloten tankstation. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Iedereen die in de maand februari tankt bij een GP Groot aangesloten tankstation maakt kans op een jaar gratis tanken. Daarnaast maakt iedereen na elke tankbeurt kans op verschillende unieke AZ-prijzen.


Na iedere tankbeurt in februari bij een van de deelnemende tankstations, ontvang men bij de bemande tankstations een kraskaart met daarop een unieke code. Bij de onbemande tankstations is deze code onderaan de transactiebon te vinden. Check de wincode door gratis te bellen naar tel. 0800-1188. Vanaf 20 maart is de uitslag terug te vinden en weten de deelnemers of ze een van de unieke (AZ-)prijzen in de wacht hebben gesleept. Ga naar www.GPGroot.nl/AZ voor een overzicht van de deelnemende tankstations. Hier zijn ook de actievoorwaarden te vinden.

AZ-prijzen

Naast de hoofdprijs, een jaar gratis tanken, zijn voor AZ-supporters ook mooie andere prijzen te winnen. Zo maakt men met de kraskaart kans op een gesigneerd wedstrijdshirt, een Meet & Greet met de AZ-selectie of twee wedstrijdkaarten voor AZ - Roda JC (zondag 9 april om 12.30 uur). Ook dingen de deelnemers na iedere tankbeurt mee naar een Philips LED TV of een jaar gratis autowassen.
Partners

Deze actie is een gezamenlijk initiatief van GP Groot, de Vriendenloterij en AZ. GP Groot is al sinds de periode van AZ in De Alkmaarder Hout aan de club verbonden. De Vriendenloterij is maatschappelijk partner van de Eredivisie. Deelnemers aan de Vriendenloterij kunnen meespelen voor AZ en daardoor een directe bijdrage leveren aan de AZ Jeugdopleiding.

Artikel geplaatst op zondag 05 februari 2017 - 07:00Reacties (0)


Reageer