Rodi

Cursus Wordpress

Deelnemers leren hoe ze snel (en vooral eenvoudig) een eigen website kunnen maken. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Eckkies start in februari en maart weer met eendaagse cursussen in het zelf leren bouwen van een websites met Wordpress. Wat vroeger een flinke klus was gaat tegenwoordig een stuk eenvoudiger. Het blijft natuurlijk een echt vak, maar er zijn veel mensen die het zelf ook ‘gewoon leuk’ vinden om ook een website te bouwen. Voor zichzelf, voor familie of voor de club. Maar, ook voor bedrijven die zelf willen leren hun website bij te houden.


Deelnemers leren hoe ze snel (en vooral eenvoudig) een eigen website kunnen maken. De cursus is voor de startende websitebouwer die wil weten hoe ze vanaf het begin een complete website op moet zetten. Van het installeren van de software tot kiezen van een thema. En het maken van enkele noodzakelijke instellingen. De complete basis zal worden behandeld. Tijdens de cursus werken cursisten achter een eigen laptop en bouwen zij direct aan een website. Zo leren ze de handelingen op de snelste manier. Deelnemers krijgen een handig naslagwerk mee naar huis zodat ze alles thuis nog een keer rustig kunnen nalezen.
De cursisten krijgen toegang tot een online portaal waar ze het geleerde ook nog eens terug kunnen zien middels eigen instructievideo’s. De cursus zelf staat in het teken van de praktijk. Er wordt in kleine groepjes gewerkt, maximaal acht deelnemers, om zoveel mogelijk de persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.
Kijk voor meer informatie op www.eckkies.nl en de advertentie in deze krant.

Artikel geplaatst op zondag 12 februari 2017 - 05:33Reacties (0)


Reageer