Rodi

Advertorial - 'Genezen' in een zoutkamer bij Zuiver Zout

Kim Zandbergen van Zuiver Zout. (Foto: aangeleverd)

LIMMEN - Uniek in Limmen en ook vrij uniek in Nederland. Sinds 1 januari zijn Kim en Lex Zandbergen een zoutkamer gestart. Een Zoutkamer is een ruimte die helemaal opgebouwd is uit zout. Terwijl u ontspant in de zoutkamer in een lekkere comfortabele stoel inhaleert u droog aerosolzout, wat uit het nieuwste type halogenerator komt, diep in de longen, waar de genezende processen hun werk doen. Het zout lost het slijm op en onzuiverheden worden verminderd, wat meer ruimte maakt in de luchtwegen om makkelijker te kunnen ademen. Symptomen worden minder of verdwijnen als u met regelmaat onze zoutkamer bezoekt.


Halotherapie is voornamelijk geschikt voor mensen met de volgende aandoeningen / klachten: COPD, astma, (chronische) bronchitis, psoriasis, longemfyseem, allergische reacties zoals hooikoorts, kortademigheid, infecties van de luchtwegen, longontsteking na de acute fase, (rokers) hoest, vastzittend slijm in de luchtwegen, voorhoofdsholte ontsteking, (chronische) verkoudheid, bronchiëctasieën, cystische fibrose, sinusitis, tonsillitis, griep, psoriasis, eczeem, oorontstekingen.
De Zoutkamer is geheel opgebouwd uit zout. Zeven ton zout op de wanden, plafond en op de vloer. Op deze manier wordt zoveel mogelijk het microklimaat van een echte zoutgrot nagebootst.
Zout zorgt ervoor dat het bacteriën en schimmels dood en het heeft een ontstekingsremmende werking. De kans op het terugkomen van infecties wordt sterk verminderd. De doorbloeding van de huid wordt beter en de roodheid en jeuk van de huid wordt minder of verdwijnt.
Ook heel geschikt voor kinderen! Kinderen kunnen spelen met het zout wat op de grond ligt. Voor kinderen is de zoutkamer geschikt vanaf de leeftijd van 6 maanden.
Kom het een keer ervaren, want de eerste keer is geheel gratis.
Zuiver Zout is te vinden aan Dusseldorperweg 119 in Limmen, tel. 072-8881406 / 06-10709751. E-mail: info@zuiverzout.nl. Zie ook: www.zuiverzout.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 01 maart 2017 - 09:16Reacties (0)


Reageer