Rodi

Inbrekers gaan niet op vakantie

WAARLAND - Ook de zomervakantie al geboekt? Zorg er dan wel voor met een goed gevoel op vakantie te gaan. Inbrekers zien hun kansen in deze periode. De meeste huizen zijn voorzien van slecht beveiligde deuren en kozijnen, waardoor het voor de inbrekers wel erg gemakkelijk wordt gemaakt.


Open gebroken ramen en deuren of kapot gemaakte sloten zijn alleen de zichtbare sporen die inbrekers achterlaten, maar er is ook vaak psychische schade bij de slachtoffers. Preventie is dus nog steeds de beste bescherming tegen ongenode gasten. Gayko kozijnen en deuren zijn van extreem hoge kwaliteit, duurzaam, energie besparend, onderhoudsarm en bovenal inbraakwerend. Nog voor de zomer het hele huis inbraakveilig? Dat kan!
De Waard Kunststof kozijnen nodigt iedereen uit in de showroom om de kozijnen zelf op inbraakwerendheid en stabiliteit te testen in de testruimte. Zondag 12 maart ligt het inbrekersgereedschap gereed voor bezoekers om zelf een kozijn open te breken. De showroom aan De Groet 13 in Waarland is open van 11.00 tot 16.00 uur.
Zie ook www.dewaardkozijnen.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 07 maart 2017 - 11:01Reacties (0)


Reageer