Rodi

Open dag bij Stringer Chiropractie in de Meent

Open dag bij Stringer Chiropractie in sportcomplex de Meent.
(Foto: aangeleverd).

ALKMAAR - Belangstellenden kunnen op 8 april, van 13.00 tot 16.00 uur, bij de nieuwe praktijk van Stringer Chiropractie in de Meent in Alkmaar een kijkje komen nemen. Chiropractie ondersteunt het zelf herstellend vermogen en het immuunsysteem van het lichaam door blokkades in de wervelkolom en zenuwstelsel op te sporen en te verwijderen door specifieke handmatige technieken. Op de open dag zullen verschillende lezingen worden gehouden over chiropractie en gezondheid en kunnen meer vragen hierover gesteld worden aan chiropractor Joop Stringer.


Chiropractie is vooral bekend om de goede resultaten bij klachten aan het bewegingsapparaat zoals nek- met hoofdpijn, whiplash, lage en bovenrugpijn, sportblessures, RSI gerelateerde klachten en tintelingen of doofheid in armen/handen of benen/voeten. Maar in de oorsprong is chiropractie gericht op het verbeteren van de algehele gezondheid. Chiropractor Joop Stringer, zelf voormalig kankerpatiënt, weet uit eigen ervaring hoe belangrijk een goede gezondheid kan zijn. Tijdens zijn studie kwam zijn kanker terug maar wist hij deze succesvol op natuurlijk wijze te behandelen. Ook wetenschappelijke studies tonen aan dat regelmatig chiropractie bezoek het aantal ziekenhuis opnames met 60% verminderd en het medicijngebruik met 85% omlaag brengt. Als het lijf goed functioneert, kunnen de mensen weer zich zelf zijn.

Leuke verrassing

Om 14.00 uur zal chiropractor Joop Stringer een lezing houden over chiropractie en de mogelijkheden voor behandelingen bij (pijn)klachten. Om 16.00 uur zal hij, aansluitend op de open dag, ook nog een lezing houden over zijn eigen ervaringen met kanker en wat hij gedaan heeft om deze, op een natuurlijke manier, onder controle te krijgen. Veel mensen in Alkmaar en omgeving gaan al naar een chiropractor om hun lichaam optimaal te laten functioneren. Belangstellenden zijn van harte welkom voor een hapje, een drankje en een gratis Spine-Fit-Scan (korte rug- en nek analyse). Daarnaast krijgen alle bezoekers van de open dag ook nog een leuke verrassing.
Nieuwsgierig? Kom dan op 8 april langs bij Stringer Chiropractie in sportcomplex de Meent aan de Terborchlaan 301 in Alkmaar.

Artikel geplaatst op dinsdag 04 april 2017 - 09:05Reacties (0)


Reageer