Rodi

Kaas bij VVV Alkmaar

De vestiging aan het Waagplein is 332 dagen per jaar geopend om iedere bezoeker gastvrij te kunnen verwelkomen. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Het nieuwe kaasmarktseizoen staat voor de deur en VVV Alkmaar maakt zich weer op voor een seizoen vol kaas. De vestiging aan het Waagplein is 332 dagen per jaar geopend om iedere bezoeker gastvrij te kunnen verwelkomen.
Bij de start van het kaasmarktseizoen treft de bezoeker een ware kaasbeleving: balies in de vorm van een blokje kaas met een vlaggetje, 'kaasschappen' en kaasdisplays voor de presentatie van het winkelaanbod. De schoonheid van het Waaggebouw komt volledig tot zijn recht. De etalages zijn vrijgemaakt en de monumentale wanden beter zichtbaar.
Het assortiment heeft een vernieuwing ondergaan. Nieuwe kaasschappen worden gevuld met een nieuwe souvenirlijn met een eigentijdse uitstraling, zoals tulpensneakers, Delftsblauwe fietsbellen en hippe kaasaccessoires. De komende maanden wordt een volledig nieuwe drukwerklijn gelanceerd, met drukwerken die betrekking hebben op de hele regio: stads- en dorpswandelingen, een fietsknooppuntenkaart en duinplattegronden.

Artikel geplaatst op maandag 03 april 2017 - 11:59Reacties (0)


Reageer