Rodi

Beukers Vloeren toont fabriek tijdens open dag

BROEK OP LANGEDIJK - Altijd al willen weten hoe van een boom een planken vloer gemaakt wordt? Neem dan een kijkje achter de schermen in de fabriek van Beukers Vloeren. Op tweede paasdag, maandag 17 april van 12.00 tot 17.00 uur, laat Beukers vloeren voor het eerst in haar veertigjarig bestaan in de praktijk kennismaken met het ambachtelijke productieproces van een houten vloer.


In de fabriek aan de Dulleweg 20 in Broek op Langedijk worden rondleidingen gegeven en zijn er op verschillende machines demonstraties te zien. Voor een gratis hapje en een drankje wordt gezorgd.
Op dit moment is Beukers vloeren nog één van de weinige leveranciers die al zijn houten vloeren in de eigen fabriek in Noord-Holland maakt. Hierdoor is het mogelijk om uit meer dan 36 houtsoorten te kiezen in vele kleuren, bewerkingen en afwerkingen. Zo kan een echte vloer op maat gerealiseerd worden.
Wie op zoek is naar een vloer voor een zacht prijsje kan rondkijken bij de restant partijen. Beukers vloeren verwelkomt iedereen graag voor deze unieke gebeurtenis!
Beukers Vloeren, Dulleweg 20, Broek op Langedijk, tel. 0226 316544, www.beukersvloeren.nl

Artikel geplaatst op donderdag 06 april 2017 - 08:29Reacties (0)


Reageer