Rodi

Gezelschap & zo biedt ondersteuning

Trudie Derks en haar moeder. (Foto: aangeleverd)

WARMENHUIZEN - "Mijn naam is Trudie Derks en ik woon in Warmenhuizen. Tegenwoordig ‘mogenʼ ouderen, zo lang de gezondheid het toelaat, worden verzorgd in hun eigen vertrouwde omgeving. Voor de meeste mensen is dat een zegen. Dit betekent wel dat er vaker een beroep gedaan wordt op kinderen, familie, kennissen en vrijwilligers."


"Gezelschap & zo biedt tegen betaling deze ondersteuning. Ik begeleid u of uw ouders in de dagelijkse activiteiten en breng gezelligheid. Mijn doel is om met ouderen dingen te ondernemen waar zij nog plezier aan beleven en positiever in het leven komen te staan."
"Ook in situaties waar u niet op bent voorbereid zoals bruiloften, begrafenissen of activiteiten buiten de deur. Dit is vaak een uitdaging. Ik bied de mogelijkheid om dit uit uw handen te nemen zodat de familie de gelegenheid krijgt de dag volledig zelf mee te maken. Het betreft geen zorgtaken en huishoudelijk werk maar wél aandacht en gezelligheid."
Meer weten? Bel of mail gerust naar Trudie Derks, tel. 06-12438432. E-mail: info@gezelschapenzo.nl. Zie ook: www.gezelschapenzo.nl

Artikel geplaatst op donderdag 13 april 2017 - 14:45