Rodi

Fun Farm Schoorl voor alle uitjes
Escape rooms en veel meer...

Fun Farm Schoorl beschikt over vijf escape rooms. Ga de uitdaging aan met familie, vrienden of collega's of tijdens een kinderfeestje. (Foto: aangeleverd)

SCHOORL - Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of familiedag? De leukste uitjes kun je beleven bij de Fun Farm Schoorl aan Rijksweg 47. "De talloze activiteiten maken van elk uitje een spetterende dag. Je kunt bij ons kiezen uit vele activiteiten voor zowel middag- of avondprogramma", aldus het team van Fun Farm Schoorl.


Elke activiteit wordt begeleidt door een enthousiaste en ervaren instructeur. Geniet in het sfeervolle Fun Farm Café of op het mooi gelegen terras van een hapje en een drankje of breid een uitje uit met een barbecue.

Escape rooms

Ga de uitdaging aan in een van de vijf escape rooms van Fun Farm Schoorl. Er zijn kamers voor gevorderden, families en er is zelfs een 'Kids Escape Room'. Op het buitenterrein is ook veel te beleven. Maak een keuze uit is Bubble Voetbal, Archery Attack, Boerengolf, Boogschieten, Ultimate Frisbee, Escape on the Farm of een van de vele andere outdoor activiteiten. Ontdek de omgeving van de Fun Farm met een GPS-tocht of doe een speurtocht op de step in de polder en het duingebied. Voor wie zin heeft in een leuke quiz kan zich in het Fun Farm Café vermaken met Ik Hou van Holland, de Pubquiz of het hilarische Minute to Win it. Het uitje uitbreiden met een feestavond behoort ook tot de mogelijkheden! Fun Farm Schoorl is dé ideale indoor en outdoor event locatie waar activiteiten en catering in één keer goed geregeld worden!
Kijk voor meer informatie op www.funfarmschoorl.nl of bel of mail: tel. 072-7271020, info@funfarmschoorl.nl.

Artikel geplaatst op zondag 07 mei 2017 - 07:00