Rodi

50-plus? Begin aan een tweede lente met een nieuwe baan!

Jos Mulder en Jan Willem Steinman van Active Case Management. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - "Een nieuwe baan vinden? Onmogelijk", denken veel 50-plussers. Toch kan het absoluut, zeggen Jos Mulder en Jan Willem Steinman van Active Case Management. Als arbeidsmarktspecialisten begeleidden ze al 800 werkzoekenden van boven de 50; circa 70 procent van hen kwam weer aan het werk.


Het geheim? "Er is geen geheim", zegt Jos Mulder. "Het is een kwestie van leren hoe je de zaken inventief benadert en jezelf goed presenteert. Daar ontbreekt het vaak aan." Tijdens een zesdaags trainingsprogramma leren cursisten een andere aanpak. En om het nog aantrekkelijker te maken, betalen zij alleen bij daadwerkelijk resultaat. Geen baan, geen kosten.

No cure, no pay!

Het klinkt te mooi om waar te zijn, en toch is het zo. Jan Willem Steinman: "We zijn gericht op succes, dus werken we 'no cure, no pay'. Je betaalt alleen inschrijvingskosten. Als de cursist binnen een jaar na afloop van de training een nieuwe baan heeft gevonden, dan pas brengen we een afgesproken vergoeding in rekening." Tijdens dat jaar kan de cursist terugvallen op de expertise van Active Case Management, zowel persoonlijk als tijdens de terugkomdagen.
Introductietraining

Donderdag 18 mei is er een gratis introductietraining in 'Huis van de wijk' De Alkenhorst in Alkmaar. Deelnemers leren dan 'Vijf Sleutels om binnen te komen bij je nieuwe werkgever'. Info en aanmelden op www.50plusweeraanhetwerk.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 03 mei 2017 - 12:43