Rodi

De liefste moeder van Heerhugowaard gezocht

HEERHUGOWAARD - Moederdag staat 14 mei op de agenda. Winkelcentrum Middenwaard komt speciaal voor deze bijzondere dag met een wel hele unieke actie. Kinderen en partners kunnen hun moeder uit de omgeving Heerhugowaard nomineren voor een compleet verzorgde VIP-dag.


“Om consumenten aan ons te binden is het belangrijk om hen steeds opnieuw te verrassen”, zo zegt een woordvoerder van het winkelcentrum. Vanaf heden kunnen kinderen en partners hun moeder via de website van het winkelcentrum nomineren voor een compleet verzorgde, over de top, VIP-dag.
De winnende moeder en introducé worden thuis opgehaald met een limousine en naar het winkelcentrum gereden. Samen wordt genoten van gratis shoptegoed en een overheerlijk diner in Middenwaard. Na het diner stappen de prijswinnaars in de limousine en worden ze naar het Koninklijk Theater Carré gereden waar ze genieten van de première van Cirque Éloize. Na afloop volgt natuurlijk weer een rit in de limousine naar huis.
Om kans te maken op deze VIP-dag nomineren kinderen en partners hun moeder via de website van Middenwaard en geven zij online in 14 woorden aan waarom hun moeder deze VIP-dag verdiend. Zondag 14 mei (Moederdag) wordt de winnaar op de Faceboo pagina van het winkelcentrum bekend gemaakt.
https://www.facebook.com/Middenwaard/

Artikel geplaatst op woensdag 03 mei 2017 - 16:36