Rodi

Nieuwe ‘look’, vertrouwde service
Isis Bodyfashion sterk in persoonlijk advies

Het team van Isis Bodyfashion, met vlnr. Mirjam, Daphne en Hilda. (foto Vincent de Vries/ Rodi Media)

ALKMAAR – Isis Ondermode heet voortaan Isis Bodyfashion. Een nieuwe naam, die gecombineerd wordt met een nieuwe eigentijdse en stijlvolle ‘look’, een prachtig logo en een geheel vernieuwde en heringerichte winkel. Niet veranderd is de persoonlijke benadering, het vakkundige advies en het warme welkom waar klanten op getrakteerd worden. ,,De vertrouwde service en de bekende merken blijven ook in de vernieuwde winkel gewoon verkrijgbaar”, vertelt eigenaresse Daphne Steenvoorden enthousiast.
Daphne nam het roer onlangs over van haar moeder Hilda de Waard, die de ondermodewinkel in 2000 startte. Zeventien jaar lang runden ze de zaak samen, maar nu is het voor Hilda tijd om een stapje terug te doen. Al blijft ze actief betrokken in de winkel. Daphne heeft met het opfrissen van de winkel haar eigen ‘touch’ kunnen geven aan Isis Bodyfashion. Ze is terecht trots op het resultaat. ,,De naam Isis komt van één van de belangrijkste godinnen uit de Egyptische mythologie en staat symbool voor schoonheid. Ik zie het als mijn missie om vrouwen te helpen om stralend en met een prettig gevoel hier de deur weer uit te lopen.”
Isis Bodyfashion verkoopt een breed assortiment aan lingerie, badmode, beenmode, nachtmode en shapewear – ook in grotere maten – van vele bekende merken. Ook voor heren heeft de winkel een mooie selectie aan ondermode. ,,We verkopen voor elk wat wils, wat je postuur of smaak ook is”, vertelt Daphne. ,,De producten die wij verkopen kenmerken zich door hun geweldige pasvorm en het unieke draagcomfort. Je merkt het direct: het zit perfect. Juist met ondermode is goed advies van groot belang. Iedereen is anders gebouwd. Bij ons krijgen klanten het persoonlijke advies dat ze verdienen.”
Isis Bodyfashion is te vinden aan de Frederik Hendriklaan 10 in Alkmaar; gratis parkeren voor de deur. Bekijk de gloednieuwe website op www.isisbodyfashion.nl en volg de Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Artikel geplaatst op vrijdag 23 juni 2017 - 11:51Reacties (0)


Reageer