Rodi

'Wij zijn geen fitnessfabriek!'
Healthcenter Hoornse Vaart: persoonlijke aandacht en kwaliteit

Health Center Hoornse Vaart: een plek waar je je snel thuis voelt. (aangeleverde foto)

ALKMAAR - Ze bestaan al enige tijd, de grote sportscholen waar men, zonder begeleiding, voor weinig geld zelfstandig kunt trainen. Een prima oplossing voor de gevorderde sporter, maar geldt dit voor iedereen? Healthcenter Hoornse Vaart denkt van niet. Want het ene lichaam is het andere niet, en we hebben maar één lijf dus dienen we er zuinig mee om te gaan.
Healthcenter Hoornse Vaart is sinds twaalf jaar te vinden in het pand van zwembad Hoornse Vaart. Men kan er terecht voor fitness, groepslessen, powerplate en zonnebanken. Het is een middelgroot fitnesscentrum, met een gezellige sfeer, waar men zich snel thuis voelt. Doordat de ruimte overzichtelijk is, hebben de trainers een goed contact met de klanten. De begeleiding is dan ook een van de speerpunten. Voor elke sporter maken de gediplomeerde trainers indien gewenst een schema op maat, wat hun doelstelling ook is.

Meten is weten

Healthcenter Hoornse Vaart heeft een 'total body composition analyzer', een apparaat dat behalve gewicht en vetpercentage onder meer ook spiermassa , botmassa, vochthuishouding en stofwisseling meet.
Win half jaar gratis sporten!

Bij Health Center Hoornse Vaart kan men ook trainen zonder een lidmaatschap aan te gaan. Dit kan met de Stadspas Alkmaar. Nu is er de actie 'Win een half jaar Totaal Fitness'. Sporters die zich inschrijven voor deze actie krijgen professionele begeleiding met een persoonlijk schema en een maandelijkse lichaamsmeting waaraan een voedingsadvies gekoppeld wordt. Iedere twee maanden wordt een conditietest gedaan. Na zes maanden worden bekeken wie de beste resultaten heeft behaald, bij zowel de mannen als de vrouwen. Degene die de beste resultaten heeft behaald mag maar liefst zes maanden gratis sporten bij Health Center Hoornse Vaart, degene die tweede wordt krijgt drie maanden sporten cadeau en de nummer drie een maand. Kans maken? Schrijf je dan vóór 1 oktober in!
Meer weten? Bel 072-5649376 of kijk op www.healthcenterhoornsevaart.nl.

Artikel geplaatst op maandag 11 september 2017 - 15:58Reacties (0)


Reageer