Rodi

De uitverkoop waar je goed van gaat slapen

De showroom van Johwin in Limmen. (Foto: Michael Brouwers/RM)

LIMMEN - Beddenspeciaalzaak Johwin stopt ermee. De 'goed slapen' winkel is gestart met de totale leegverkoop van het complete assortiment boxspringbedden, matrassen, lattenbodems, bedtextiel e.d. De merken bedden en bedtextiel biedt de koper extra comfort voor een goede nachtrust.

De gehele showroom moet leeg, en alles wordt met volledige garantie verkocht. Met kortingen van 50% tot 75%. Johwin Limmen - het vertrouwde familiebedrijf - heeft in de showroom nog boxsprings, ledikanten en matrassen die voor een bodemprijs weg mogen.
De winkel aan de Rijksweg is makkelijk te bereiken, en is niet te missen door de duidelijke borden langs de kant van de weg. Parkeren kan gratis en voor de deur.
Boxspring bedden zijn nu betaalbaar met elke portemonnee. Wie vlug is kan vanavond nog van 599 voor 299 euro op een luxe boxspring Borgen (90x200) slapen - geheel compleet met hoofdbord, soepel binnenveringsmatras en topdekmatras. Ook worden dekbedden, overtrekken, kussens voor meeneemprijsjes aangeboden.
De merken die worden verkocht zijn Ubica, Drakacel, Cinderella, Caresse, M Line, Texels Roem, Beddinghouse, Ducky Dons, Rauch, Rauch en vele andere merken.
Johwin is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Kom langs in de showroom aan de Rijksweg 127 in Limmen. Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met tel.: 072-5053401.

Artikel geplaatst op woensdag 13 september 2017 - 13:20Reacties (0)


Reageer