Rodi

Onvergetelijke herinneringen bij crematie of begrafenis

De Cultuurkoepel in Heiloo biedt volop mogelijkheden voor een crematie of begrafenis. (aangeleverde foto)

REGIO - Bij een crematie of begrafenis biedt Terramor meer dan een prachtige sfeer. Een afscheidsviering zonder tijdsdruk? Samenzijn in een warme sfeer? Met ruimte voor 25 tot 450 personen? Terramor Uitvaartzorg verzorgt drie volledige uitvaartarrangementen met afscheidsviering in de Cultuurkoepel in Heiloo.
De cirkelvormige zaal en de kleurrijke lichtinval door de gebrandschilderde ramen dragen een sfeer van warmte en verbondenheid. Tot de uitgebreide en moderne voorzieningen behoren professioneel geluid en beeld, vleugel en orgel, geluidsopname en besloten live-uitzending. De Cultuurkoepel is vanuit de gehele regio Noord-Kennemerland goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. De sympathieke Keuken met Karakter zorgt, onder leiding van ervaren horecakoks, voor eten en drinken naar wens. Of kies een van de cateringarrangementen. Terramor en de Cultuurkoepel zorgen voor onvergetelijke herinneringen bij crematie en begrafenis.
Terramor Uitvaartzorg is al ruim negen jaar vertrouwd in de regio. Dit jaar is de uitvaartzorg bekroond door Alzheimer Nederland. Wie kiest voor een uitvaartarrangement is verzekerd van een complete, goed verzorgde en gunstig geprijsde uitvaart. Elke uitvaart wordt naar wens verzorgd.
Meer weten? Bel 072-8449767 of kijk op www.terramor.nl/ck.

Artikel geplaatst op donderdag 14 september 2017 - 11:45