Rodi

Jamin in nieuw jasje

(Beeld aangeleverd)

ALKMAAR - Na jaren het vertrouwde gezicht te zijn geweest met de huidige look aan de Langestraat in Alkmaar, werd het tijd voor een verbouwing. Hiervoor is Jamin tijdelijk (van 24 september tot en met 6 oktober) gesloten. Vanaf zaterdag 7 oktober is de winkel weer open met een eigentijdse, frisse kleurrijke nieuwe uitstraling en veel vertrouwde, maar ook mooie, lekkere nieuwe artikelen.


Zoals meer soorten schepsnoep maar nu ook schepchocolade, welke apart maar ook samen in een zak of cadeauverpakking geschept kunnen worden. Ook is er weer het meest uitgebreide assortiment van sint en later ook kerst en Pasen te vinden. Voor jong en oud is er uiteraard al het lekkers dat ze zich kunnen wensen: zalige dropjes, zuur snoep, Amerikaans snoep en de echte Jelly belly’s. Maar ook benodigdheden voor cupcake’s, een leuk verjaardagsfeest met piñatas en lollige cadeaus. Lolly’s, zuurstokken, bonbons bedenk het maar. Even iets te drinken of de lekkere trek wegwerken: het kan allemaal. Uiteraard word ook het ijs niet vergeten en is Twizzl er ook weer het hele jaar.
Dus het is even klussen, maar dan gaat de lekkerste winkel van Alkmaar weer open en om dat te vieren krijgt iedere klant een aardigheidje mee in deze feestelijke openingsweek. Let ook op de aanbieding van de pindarotsjes: deze keer ook met caramel-zeezout.
Het team van Jamin Alkmaar verwelkomt haar klanten graag in de mooie vernieuwde winkel.

Artikel geplaatst op dinsdag 19 september 2017 - 11:16