Rodi

Samen de overtollige kilo's te lijf

ALKMAAR - ALKMAAR - Personal trainer Remco Bakker helpt mensen die willen werken aan hun gewicht en/of houding en (preventief) de rug, schouder en/of knie willen versterken. Tevens leert hij jou hoe je bewuster met je voeding om kunt gaan en zo een gezond voedingspatroon weet te ontwikkelen.


Remco studeerde af aan de ALO en behaalde vervolgens onder andere de certificaten voedingsdeskundige en orthomoleculaire voeding. Momenteel staat de cursus Medical fitnesstrainer op het programma. Deze cursus richt zich op de preventie en revalidatie van schouder-, knie- en lage rugklachten. Verder gaat het ook in op de preventie en begeleiding van mensen met obesitas en diabetes (type 2). "Ik sta voor kwaliteit van leven en probeer dat met enthousiasme over te brengen zodat hopelijk de ander hier ook enthousiast voor wordt."
In een persoonlijk gesprek leert Remco wat iemands situatie is. Dan wordt de basis gelegd voor een trainingsschema. Belangrijk zijn oefeningen die bevorderlijk zijn voor de houding en kracht bij verschillende handelingen in het dagelijks leven. Stabiliteit en coördinatie komt vooral in het begin veelvuldig aanbod. Naast een verbeterde houding wordt er tegelijkertijd gewerkt aan een gezond voedingspatroon, dat goed volgehouden kan worden. Liever niet trainen in een volle sportschool? Dan gaat Remco gewoon bij je thuis, op kantoor of in de buitenlucht met je aan de gang! Kortom jij bepaalt de locatie, Remco zorgt voor de rest.
Meer weten of een afspraak maken? Bel 06-26831183 of mail naar info@remcobakkerpersonal training.nl.

Artikel geplaatst op zaterdag 14 oktober 2017 - 12:01