Rodi

1-daagse cursus Wordpress en Facebook voor senioren

(Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Zelf in één dag leren om een Wordpress website te bouwen en te onderhouden? Dat kan met de cursus van Fred van Eck. De cursus Wordpress is een complete basiscursus en na afloop zijn deelnemers in staat om zelf een website te bouwen en te onderhouden. De cursus is laagdrempelig en is inclusief een handig naslagwerk.


De cursus is voor iedereen die wil weten hoe je van het begin af aan een complete website op moet zetten. Van het installeren van de software tot het kiezen van een thema en gebruikmakend van de vele gratis plug-ins. "We staan ook uitgebreid stil bij de noodzakelijke instellingen. Kortom, een complete basis zal worden behandeld. Tijdens de cursus werken deelnemers achter hun eigen laptop en bouwen zij aan een website in een aparte leeromgeving."
Na afloop van de cursus krijgen deelnemers toegang tot een online portaal waar het geleerde terug te zien is middels eigen instructievideo’s. Ook ontvangt iedere deelnemer een certificaat van deelname. De cursus zelf staat in het teken van de praktijk en deelnemers gaan actief aan de slag. "We werken in kleine groepjes tot maximaal zes deelnemers om zoveel mogelijk de persoonlijke aandacht te kunnen garanderen. De cursus wordt gegeven in Alkmaar, Uitgeest en op Texel."
Deelname aan de cursus Wordpress kost € 199,- per persoon en is daarmee ook één van de voordeligste aanbieders in Noord Holland. Kijk voor het complete aanbod, de cursusdatums en aanmelden op www.eckkies.nl en zie de advertentie elders in deze krant.

Artikel geplaatst op dinsdag 10 oktober 2017 - 14:42