Rodi

Nieuwe Elddis modellen bij Weel Caravans

De Avanté-serie van Elddis. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - "De opmars van de Elddis SoLiD constructie gaat onverminderd door", zegt Elddis-dealer Weel Caravans aan Helderseweg 50 in Alkmaar. "Elddis produceert en verkoopt meer en meer ieder jaar, mede door het toenemende vertrouwen van de consument in de gelijmde constructie van de caravan. De caravan is lichter en torsiestijver. De fabriek biedt een zekerheid van tien jaar garantie op de opbouw en dit geeft de klant extra vertrouwen."De Elddis-modellen zijn onderverdeeld in de series Avanté, Affinity en Crusador. "De Avanté serie heeft in 2018 een geheel nieuw front gekregen met grote chromen horizontale handgrepen. Het nieuwe front is speciaal bestand tegen opspattend grind. Het Panoramic Sky-Scape raam aan de boven voorzijde geeft veel lichtinval, maar is ook te blinderen. De serie is verkrijgbaar in de modellen: 462 (2 pers. eindkeuken), 550 (eilandbed in de lengte), 574 (2 aparte bedden) en 554** eilandbed dwars."
"De Affinity serie voor 2018 heeft een nieuw front met striping en graphics. De zijramen zijn groter en het geheel krijgt hierdoor een totaal nieuwe uitstraling. Het interieur heeft een prachtige nieuwe Walnut houtkleur en de lichtinval wordt nog meer benadrukt door het nieuwe ‘Stargazer’ dakraam van polyplastic. De Affinity is verkrijgbaar in de modellen: 462 (2 pers. lounge hoekbanken稩�Ꝥ橧), 550**(eilandbed in de lengte), 554 (eilandbed over de breedte) en 574 (2 aparte bedden).
"De Crusader serie is het top segment van Elddis, dit jaar is de buitenzijde uitgevoerd in een beige metallic kleur. Het model is voorzien van twee loungebanken voor- en achterin de caravan en een ruim slaap vertrek met vrijstaand eilandbed. Alle denkbare accessoires zijn in de Crusader ingebouwd met luxe indirecte verlichtingspots en accent verlichtingen."
Weel Caravans Alkmaar is een bedrijf dat al meer dan vijftig jaar actief is op het gebied van caravans. "In onze showroom zijn onder andere de nieuwe modellen van Elddis te bekijken. Verder staan alle luifels en voortenten opgesteld die bij de caravans horen. Ook voor caravanaccessoires kan iedereen bij ons terecht."
Weel Caravans - Helderseweg 50 - 1817 BA Alkmaar - tel. 072-5155281 - info@weelcaravans.nl - www.weelcaravans.nl

Artikel geplaatst op zondag 22 oktober 2017 - 07:00