Rodi

Pentarheme maakt persoonlijke visuals voor de uitvaart

Henk Visser van PentaRheme. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - 'Powerpoint of Pentarheme', dat is een keuze die u nu kunt maken bij het (laten) regelen van een uitvaart. Moderne uitvaartcentra beschikken tegenwoordig over uitstekende audiovisuele middelen. PentaRheme maakt daar gebruik van en bewerkt uw aangeleverde foto’s en muziek vakkundig, zodat er over uw dierbare een prachtige vertelling kan worden vertoond, die voor de nabestaanden een blijvende en waardevolle herinnering zal zijn.


“We gaan daarbij een paar stappen verder dan de Powerpoints”, vertelt deskmanager Henk Visser. "PentaRheme maakt voor elke serie foto’s een unieke bewerking, toegespitst op de aangeleverde muziek. We kijken daarbij naar de verhalen die de foto’s ons vertellen, zodat we wat dichterbij de persoon komen die de overledene is geweest. Dit unieke samenspel van beeld en geluid geeft de belangstellenden de ruimte om daar zelf herinneringen aan te koppelen."
Henk Visser is ruim dertig jaar op hoog niveau actief in het audiovisuele vak, waardoor PentaRheme gebruik kan maken van al zijn kennis op het gebied van vormgeving, motion-graphics en 3d animatietechnieken. Met al deze technieken en vaardigheden wordt ingezet op een evenwichtige, integere en zorgvuldige presentatie.
PentaRheme biedt deze diensten landelijk aan, maar ziet zich graag in de portefeuilles van Noord-Hollandse uitvaartbegeleiders. “We streven er naar”, aldus Henk “om van onze merknaam een begrip te maken. Vandaar de keuze tussen een Powerpoint of een PentaRheme”. Wat het verschil maakt kunt u zien op www.pentarheme.nl/voorbeelden.html";

Artikel geplaatst op dinsdag 31 oktober 2017 - 12:00