Rodi

Pronto Wonen Party weer helemaal uitverkocht

Honderden gasten genoten van de Pronto Wonen Party. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Pronto Wonen in Alkmaar organiseerde woensdagavond 22 november alweer de zevende Woonparty. Meer dan 500 gasten konden deze avond genieten van een diversiteit aan activiteiten.


Vris kappers stond klaar om het haar te krullen en stijlen, bij All people Spa kreeg men aansluitend make-up advies, na de aandacht voor beauty en wellicht een gesprek met het medium van De Goede Vleugels was er volop keus uit creatieve workshops: het laten zetten van een 'tattoo for a week', deelnemen aan 'handlettering' en geïnspireerd worden bij het maken van een kunstbloemenboeket of vooruitlopend op de feestdagen 'kerstballencakes' maken. Als laatste stond Joyful design er zoals elk jaar met inspirerende sieradenworkshops. Bij de Aroma shop werden de bezoekers op geurende (voordelige) cadeau-ideeën gebracht.
Lekker proeven konden de gasten bij: Puur Riant: snoep zonder troep en gezond ontbijten; Of all places: de betere wijn- en delicatessenwinkel van Alkmaar;Trendy4me: de lekkerste chocozoenen in alle smaken; Fruittastisch: gegarandeerd originele en fantastische taarten; Chantel’s Mengelmoes: al zeven Woonparty’s lang culinaire verrassingen.
Na alle smaakvolle hoogstandjes stond er van Health center Hoornse Vaart een weegschaal klaar die niet alleen het gewicht maar ook de 'echte leeftijd' liet zien. Daarnaast gaven zij twee wervelende Sh’bam dance work outs. De muzikale ondersteuning werd verzorgd door Seventh Row; een coverband met een eigen aparte sound. MD creative zorgde met creatieve fotografie hulp dat deze avond nog een keer herbeleefd kan worden.

Artikel geplaatst op dinsdag 21 november 2017 - 11:34