Rodi

'Qua matrassen kan alles bij ons'
Droombed-eigenaren nemen de tijd voor hun klanten

Ron en Janie Steenbergen van Droombed Alkmaar. (Foto: Vincent de Vries / RM)

ALKMAAR - Aan de Laat 56, in hartje Alkmaar, is Droombed te vinden, de grote beddenspeciaalzaak van Ron en Janie. Zij nemen graag de tijd voor hun klanten. "We helpen mensen graag aan een goed matras. Het wordt namelijk onderschat hoe belangrijk dat is." Ron en Janie openen zaterdag 2 december feestelijk de deuren van Droombed.
Ron Steenbergen zit al dertig jaar in het vak en brengt dus de nodige expertise met zich mee. "Qua matrassen kan alles bij ons. Ze beginnen bij 49 euro en gaan tot 1.000 euro. We staan achter al onze producten." Steenbergen biedt met Droombed een service die je niet vaak meer ziet. "Wij leveren echt maatwerk, nemen de tijd voor de klant en luisteren naar zijn wensen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je een antiek bed in huis hebt staan van 1,93 meter lang. Een ongewone maat voor een matras. Wij kunnen dat maken", legt Ron uit.
Om een snelle service te garanderen werkt Steenbergen graag met korte lijntjes. "We hebben een eigen fabriek, waar we de matrassen zelf maken. Ook medische matrassen. Op die manier kunnen we een op maat gemaakt matras naar de specifieke wensen van de klant binnen een week geleverd hebben. We trekken veel tijd uit voor de klant, zijn met liefde een halve dag bezig om naar ze te luisteren en met ze te praten." Dat Steenbergen alles voor de klant over heeft, blijkt uit zijn beleid. "Wij vragen geen aanbetaling, waar dit bij andere winkels vaak wel gebeurt. Ook rekenen we in principe geen bezorgkosten. Mocht het nou echt aan de andere kant van het land zijn, dan zullen we alleen de benzine rekenen, maar we verdienen er niets aan."
Koop je een matras bij Droombed en wil je van je oude af? Geen probleem, de matrassenexpert brengt hem gewoon voor je naar de vuilstort. Daarnaast kunnen klanten bij Steenbergen altijd terecht als er iets mis is met het matras. "Dat komt alleen nooit voor", lacht hij. "Wij willen dat de mensen honderd procent tevreden en blij met hun matras zijn. Daarom zitten we in dit vak."
Droombed Alkmaar is te vinden aan de Laat 56 in Alkmaar. Meer weten? Mail naar info@droombedalkmaar.nl.

Artikel geplaatst op maandag 27 november 2017 - 15:35