Rodi

Nieuwe cursus 'Vormgeven kun je zelf!'

Esther Blok. (foto: Serge Ligtenberg)

ALKMAAR - Steeds meer communicatie vindt plaats via vormgegeven beelden: website headers, social media-advertenties, flyers, et cetera. Als je daar als bedrijf aan mee wilt doen maar je geen budget of tijd hebt om voor iedere klus een grafisch vormgever in te huren, groeit de behoefte om zelf te kunnen vormgeven. Daarom biedt Esther Blok de cursus Vormgeven kun je zelf! aan.


Tijdens deze cursus zitten deelnemers zelf achter de knoppen van een goed (en toch gratis) opmaakprogramma en krijgen ze hulp van een ervaren vormgever. Ze leren die dag kiezen voor een passende uitstraling, een huisstijl maken en communicatie-uitingen snel en goed vormgeven.

Designer

Esther Blok is designer bij Blok in Beeld en Branding aan de Branding. Ze zegt: ‘Ik merk steeds vaker dat ondernemers, (communicatie)medewerkers en andere geïnteresseerden zelf ook aan de slag willen met vormgeving. Omdat ik het fantastisch vind om te zien wat deelnemers zelf kunnen maken na de juiste tips en met simpele tools, ben ik gestart met de cursus Vormgeven kun je zelf!'
De cursus vindt plaats in De TelefoonCentrale in Alkmaar. Aanmelden kan via www.vormgevenkunjezelf.nl. Met vragen kun je terecht bij Esther Blok via 06 45 90 15 05 of esther@blokinbeeld.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 20 december 2017 - 15:50