Rodi

Stoppen met Roken 2.0
Lasertherapie plus coaching

Stop nu met roken. (Foto: aangeleverd)

               ADVERTORIAL
ALKMAAR - Lasertherapie staat al 15 jaar in de top drie van meest gebruikte stopmethoden. Champix en Nicotinepleisters zijn de twee medische alternatieven. Medicijnen moet je echter drie maanden innemen en veel gebruikers krijgen last van bijwerkingen. De natuurlijke methode van acupunctuur met laserlicht werkt sneller en zonder bijwerkingen. Lasertherapie kan ook uitkomst bieden als er medisch een contraïndicatie is.
Nieuw is de combinatie van Lasertherapie, persoonlijke coaching, en voedingsadvies met supplementen. Stoppen 2.0 noemt Cees Warmer deze manier van werken die uitgaat van een holistische visie. Elke roker die nu een afspraak maakt krijgt een nabehandeling en voedingssupplementen gratis.

Motivatie

Wat zijn de voordelen van stoppen 2.0. De lichamelijke verslaving wordt doorbroken door de lasertherapie. De aanmaak neurotransmitters wordt gestimuleerd met voedingssupplementen. Voedingsadviezen op maat houden uw gewicht op peil. Persoonlijke coaching optimaliseert motivatie en zelfvertrouwen. Een extra nabehandeling biedt zekerheid om vol te houden.
Vergoeding

StoprokenCoach Cees Warmer is aangesloten bij het nationale stoprokenregister en verzekeraars vergoeden 70% van de behandeling. De beroepsvereniging VBAG geeft recht op vergoeding in aanvullende polissen. De behandelkosten declareert u en de eigen investering valt zo erg mee.
Meer weten? Kijk op www.stopeasymetroken.nl, bel 06-44924765 of mail info@stopeasymetroken.nl. De praktijk is te vinden aan Westerweg 14 in Alkmaar.

Artikel geplaatst op woensdag 03 januari 2018 - 10:49