Rodi

Stagiair(e) gezocht voor Egmond.nl

               ADVERTORIAL
DE EGMONDEN - Egmond.nl is een platform ter promotie van Egmond en omstreken onder toeristen en inwoners. Dit wordt gedaan door middel van online en offline media, maar ook aan de hand van diverse projecten en events. Als stagiair(e) ga je één van deze projecten zelfstandig opstarten en leiden. Hierbij komen alle aspecten van het marketing/communicatie vak aan bod. Je gaat een nieuw marketing product op de markt zetten in samenwerking met de Egmondse ondernemers.


Daarnaast heeft egmond.nl jou nodig om ons team te versterken met een frisse blik. Je gaat de social media kanalen bijhouden en helpt met het produceren van content voor de Egmond krant en egmond.nl. Je helpt mee met het bedenken van ludieke acties en bestaande evenementen zoals Proef Egmond. Je werkt vanuit een leuke werkplek bij een erkend leerbedrijf in Egmond aan Zee met een gezellige werksfeer. Je hebt contact met klanten en ondernemers en er is ruimte voor jouw creativiteit en ideeën.
Ben je enthousiast en studeer jij Communicatie en/of Toerisme op MBO of HBO niveau? Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar Nick Peetoom via nick@egmond.nl. Kijk voor meer informatie op www.egmond.nl/vacature.

Artikel geplaatst op dinsdag 09 januari 2018 - 10:55