Rodi

Ben jij klaar voor je goede voornemens?

Ben jij klaar voor je goede voornemens? (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Heb jij goede voornemens gemaakt? Op plaats 1 en 2 staan dit jaar gezonder eten en meer bewegen volgens diverse onderzoeken.

                  ADVERTORIAL

Als je echt wilt dat er wat verandert en dat je de goede voornemens langer kunt volhouden dan de komende vier weken moet je op zoek gaan naar iets dat bij je past, iets wat je leuk vindt. Dus is een sportschool helemaal niks voor jou? Dan is de kans groot dat je goede voornemen op niets uitloopt en kun je beter wat anders kiezen. Ga dus ook geen dieet volgen waarbij je de hele dag honger hebt. Ook dat is niet lang vol te houden. Maak duurzame keuzes die in je leven passen. Wellicht past buiten sporten beter bij je en haal je daar meer voldoening uit dan de sportschool. Veel mensen vinden het bovendien fijn om samen te sporten in een team of individueel in een groep. Doordat je maatjes op je wachten kom je toch van de bank af om even lekker aan de slag te gaan. Bovendien is een training in een groep reuze gezellig.
Om jullie te helpen je goede voornemens kracht bij te zetten organiseert De Fitmaker op zondag 21 januari een gratis Boot Camp Evenement aan het Strand van Luna in Heerhugowaard. We beginnen om 10:00 en verzamelen op de dijk bij de eerste windmolen. Kom je ook meedoen?
Meld je aan door een mailtje te sturen naar hallo@fitmaker.nl. Meer info op www.fitmaker.nl/blog

Artikel geplaatst op donderdag 11 januari 2018 - 10:20