Rodi

'Gasten tot in de puntjes verzorgen'
Twintig jaar topservice van De Hertenkamp

Ronald de Groot en Anita Hoekstra. (Foto: Vincent de Vries/RM)

ALKMAAR - Midden tussen de monumentale bomen in stadspark de Hout staat De Hertenkamp. Op deze schitterende locatie zijn Anita Hoekstra en Ronald de Groot al twintig jaar het gezicht van dit Alkmaarse horecabedrijf. Menig Alkmaarder heeft hier een drankje gedronken of wat lekkers gegeten, want De Hertenkamp is een perfect onderkomen voor trouwen, feestjes, diners, (bedrijfs) lunches, barbecues, dansavonden en herdenkingen. Het intieme terrasje is daarbij ook vaak van dienst. De prachtige, overzichtelijke zaal heeft een prima dansvloer en er is eventueel plaats voor live muziek.


"Wie hier voor het eerst binnenkomt, is vaak verrast door de ruimte", zegt Ronald. "Dat zie je niet zo snel vanaf buiten, maar op de besloten partijen verzorgen we maatwerk voor groepen van dertig tot wel tweehonderd gasten. We zijn een modern en flexibel bedrijf en denken echt met onze gasten mee over de invulling op gebied van muziek, eten, drinken of aankleding van de ruimte."

Onvergetelijke avond

Anita heeft in die twintig jaar heel wat bijzondere momenten meegemaakt. "Er zijn hier bijvoorbeeld bruidsparen getrouwd, waarvan de kinderen nu ook hier trouwen. Elk feestje of bijeenkomst heeft zijn eigen verhaal. De vele bedankmailtjes en -briefjes zijn mooie herinneringen aan die bijzondere momenten. Gasten tot in de puntjes verzorgen verveelt nooit. Als wij met ons team een bijdrage mogen leveren aan een onvergetelijke dag of avond, doen we dat graag."
Ronald kijkt met een goed gevoel naar de ontwikkelingen in de Hout. "Het ziekenhuis blijft en de voormalige gevangenis Schutterswei wordt verbouwd tot hotel. Het zorgt er voor dat er meer traffic in het park komt, misschien komt het tot vormen van samenwerking en daar zijn we blij mee. Het is gewoon een geweldig plek waar we zitten, midden in het groen. Parkeren kan vlak voor de deur aan de Wilhelminalaan, de binnenstad is op loopafstand, en de ringweg vlakbij."
Meer weten? Kijk op www.de-hertenkamp.nl of bel 072-5115282 of 06-51991774 voor een vrijblijvende afspraak of bezichtiging.

Artikel geplaatst op zondag 28 januari 2018 - 13:44