Rodi

Workshop Creatief Schrijven bij Atelier6

Schrijfster Afra Beemsterboer. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD – Atelier 6 voegt een nieuwe workshop toe aan haar aanbod. Schrijfster Afra Beemsterboer laat zien dat schrijven leuk is. Mensen die op speelse wijze willen schrijven kunnen hiermee kennismaken op drie zaterdagochtenden in het voorjaar van 2018.


In deze workshops benadrukt Afra Beemsterboer de laagdrempeligheid van schrijven. Er wordt nogal eens hoog tegen opgekeken, terwijl het heel voor de hand liggend kan zijn. Door middel van korte, losse oefeningen leren deelnemers dat schrijven ook binnen uw handbereik ligt.

Losse lessen, allemaal leuk

Afra begeleidt kleine groepen bij het ontdekken van het plezier in creatief schrijven. In drie ochtenden kunnen de deelnemers kennismaken met verschillende invalshoeken van het schrijven. De workshops staan op zichzelf. De inhoud van de ene ochtend is anders dan die van de volgende workshop.
De schrijfworkshops worden gehouden op de zaterdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur. Data: 10 maart, 31 maart en 14 april 2018 Locatie: Atelier6 creatief, Daltonstraat 11a, 1704 SX Heerhugowaard. Kosten: € 10,00 per keer, contant te voldoen bij aanvang workshop. Voor informatie en inschrijven: a.beemsterboer@quicknet.nl. Meer informatie via www.afrabeemsterboer.nl.

Artikel geplaatst op maandag 29 januari 2018 - 09:00