Rodi

Cursus mindful mediteren en aandacht voor jezelf in Bergen

BERGEN - Karin en Robert Gilhuijs gaan woensdagavond 21 februari op de Lucebertschool, Zakedijkje 38A in Bergen, van start met een nieuwe cursus mindful mediteren en aandacht voor jezelf.


Een inspirerende nieuwe cursus over mediteren, rust en innerlijke verbinding. "Meditatie is één van de oudste vormen om rust en innerlijke verbinding in jezelf te creëren. Daarnaast helpt meditatie je om tot heling en omvorming te komen van zowel geestelijke als lichamelijke klachten. Maar meditatie zorgt er ook voor dat wij onszelf weer leren centraal te stellen in ons leven. In deze cursus gaan we je met verschillende meditatieoefeningen, die op een stoel plaatsvinden, leren de balans en aandacht naar jezelf te vinden en zal je ervaren hoe het je verder helpt in je leven. Een cursus voor een ieder die zich wil leren verbinden en de innerlijke rust wil ervaren", aldus Karin en Robert. Ervaring is niet nodig.
Cursusdata woensdag 21, 28 februari en 7, 14, 21 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur. Voor verdere informatie en/of opgave deelname kijk op www.karoszorg.nl of bel 0223-522149.

Artikel geplaatst op maandag 29 januari 2018 - 12:03