Rodi

Weg met couperose of pigmentvlekken!

Weg met couperose of pigmentvlekken bij Studio Esthetica. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Snel en effectief verwijderen van couperose, pigmentstoringen, ouderdomsvlekken, steelwratjes en fibromen, bloedblaasjes, spider neavus, vetbultjes of kleine adertjes? Binnen enkele minuten zijn deze huidoneffenheden verleden tijd.


Hoewel pigmentvlekken en/of coupersose vaak worden geassocieerd met oudere mensen kunnen deze bij iedereen voorkomen. Hormonen en zonlicht spelen hierbij een belangrijke rol, ook genetische aanleg, leeftijd en reacties op antibiotica en anticonceptie kunnen huidoneffenheden veroorzaken. Een mooie huid is glad en gezond en het is dus heel normaal dat men zich irriteert aan rode adertjes, steelwratjes of andere huidproblemen. Met de T-Away 2 kan binnen enkele minuten afscheid worden genomen van deze irritaties. Razendsnel. Met direct zichtbare resultaten!

Hoe werkt het?

De T-Away 2 is een technologische ontwikkeling voor het verwijderen van cosmetische huidoneffenheden. Duitse precisie en know how al meer dan 30 jaar gebruikt in de medische wereld. Door middel van een applicator wordt het huidprobleem aangestipt waarna deze direct verschrompelt. Er vormt zich een korstje dat vanzelf na enkele dagen weer verdwijnt. Voor elke indicatie is een specifiek programma voorhanden. Aangezien de behandeling zich richt op het probleem, wordt de omliggende huid niet aangetast. Weefselvriendelijk dus met direct resultaat. Vaak is slechts één behandeling voldoende.
Intake gesprek

Voorafgaand aan de behandeling wordt een analyse gemaakt van het probleem. De cliënt krijgt een complete uitleg over hoe de behandeling in zijn werk gaat, een goede indicatie van het aantal behandelingen en een gratis controle na zes weken. Uiteraard worden de behandelingen alleen uitgevoerd bij goedaardige aandoeningen, indien sprake is van twijfel wordt men doorgestuurd naar de huisarts.
Studio Estetica

"Achter Studio Estetica sta ik, Helma Duif. Al ruim 30 jaar voer ik mijn beroep als huidspecialiste met passie uit. Door deze bulk aan ervaring werk ik uitsluitend met dermocosmetica, zogenaamde cosmeceuticals; wetenschappelijk bewezen met medische achtergrond. Door de bomen het bos niet meer zien is een understatement in de wereld van cosmetica. Zin of onzin, waar of niet waar? Ervaar een cosmetische behandeling op een totaal andere manier en maak een afspraak voor een gratis consult. Gezicht en lichaam, handen en voeten."
www.studioestetica.nl. Bel 072 - 5723999 of 06-50880243 of mail naar: info@studioestetica.nl

Artikel geplaatst op woensdag 31 januari 2018 - 09:39