Rodi

Bloembinderij de Mare in race om titel Beste Fleurop Bloemist van Nederland

ALKMAAR - Sleept Bloembinderij de Mare de titel Beste Fleurop Bloemist van Nederland in de wacht? Die kans is groot. Tot en met 31 januari konden consumenten stemmen op hun favoriete Fleurop bloemist. Bloembinderij de Mare eindigde in de top 10 en maakt kans om deze titel volgende maand in de wacht te slepen.


Of Bloembinderij de Mare de prijs daadwerkelijk mee naar huis neemt, wordt dinsdag 20 februari bekendgemaakt. Dit geschiedt tijdens de feestelijke Awardshow van radiostation 100% NL. Op deze muzikale avond worden tussen optredens door prijzen uitgereikt aan de beste Nederlandse artiesten. Ook de Beste Fleurop Bloemist van Nederland ontvangt die avond een award. Michel van Slingerland, marketing- en salesmanager van Fleurop, laat weten: “Bloemen en muziek hebben ontzettend veel gemeen. Beide brengen gevoelens over. Gevoelens die we soms beter met een gebaar kunnen overbrengen dan in woorden. Zoals artiesten hun hele ziel en zaligheid in een lied leggen, werken onze 1.100 bloemisten met passie aan hun creaties. Geweldig dat naast de beste Nederlandse artiesten ook de Beste Fleurop Bloemist van Nederland het podium betreedt tijdens dit muzikale evenement.”

Bloemen voor winnaars

Fleurop en radiostation 100% NL werken sinds 2016 samen rond de uitreiking van de 100% NL Awards. In aanloop naar én tijdens de uitreiking van de awards zet Fleurop artiesten in de spotlights. Bloemen waren er al voor finalisten en zijn er ook voor de winnaars. Fleurop zorgt tevens voor bloemrijke decoraties in club Panama in Amsterdam, waar de Awardshow plaatsvindt.

Artikel geplaatst op donderdag 01 februari 2018 - 11:54