Rodi

Bewussst start met yoga en massage op locatie

Yogadocente Josette Jimmink. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Yogadocente Josette Jimmink start met yoga en massage op locatie vanuit haar woonplaats Alkmaar. Zij speelt hierin op de drukke maatschappij waarin veel van mensen wordt verwacht en er steeds meer behoefte is om met meer bewustzijn dingen aan te pakken.


Josette wil met Bewussst graag Rust in de Kop brengen. Dat heeft een dubbele betekenis; rust in het hoofd creëren in de Kop van Noord-Holland. Juist de combinatie van yoga en massage werkt om meer ontspanning te ervaren en de stilte op te zoeken. Bewussst is zeer flexibel doordat de diensten op locatie worden aangeboden. De Bewussstbus zoekt de mensen op.
Bewussst speelt in op de zakelijke markt met Rust in je Bedrijf. Rust in je bedrijf biedt in de vorm van stoelmassage en stoelyoga personeel iets extra’s wat betreft vitaliteit, welzijn en ontspanning. Werknemers hebben hier baat bij, maar een bedrijf ook. Het voorkomt klachten en ziektes zoals een burn-out.
De particuliere markt kan gebruik maken van de diensten van Bewussst met privé of groepslessen yoga, massages en stoelmassages en dit alles op locatie. Thuis, op school, in de buitenlucht of tijdens evenementen.
www.bewussst.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 06 februari 2018 - 09:30