Rodi

Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken

Voel je thuis bij Easyslim.nu Alkmaar. Simpel, Snel, Slank! (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - "Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken", weet Annemieke van Velthuizen, franchisenemer in Alkmaar. "We zien veel mensen, die eerder al verschillende afslankmethodes hebben geprobeerd, sceptisch binnenkomen. Echter, zij merken al snel dat Easyslim.nu werkt!"


Sinds de introductie van Easyslim.nu in 2015, zijn er al bijna 40 franchisevestigingen in Nederland en straks ook in België en Duitsland. Het concept sprak ondernemer Annemieke van Velthuizen zo aan, dat ze in oktober 2017 haar eigen franchise begon.


Ontspannen afslanken

"Ons sterke punt is dat mensen geen streng dieet hoeven te volgen. Je ligt 40 minuten ontspannen op de behandeltafel, terwijl het apparaat het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures", legt Annemieke uit. "Iedereen krijgt bij ons een persoonlijke behandeling. Je begint met een intake en proefbehandeling, dan voel je gelijk of het iets voor je is."
Spiertraining en strakke huid

Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor degenen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Voor die mensen is Easyslim.nu ook aantrekkelijk, want het zorgt voor een spiertraining die met gewoon sporten niet te bereiken is. Ook helpt het bij cellulite, de behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak. Annemieke: "Na een behandeling voel je je weer fit. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van je uiteindelijke afslankdoel. Bij ons komen mannen en vrouwen van 18 tot 85 jaar. En iedereen heeft een eigen doelstelling of uitdaging. Dat maakt het werk ook zo leuk!"
Nieuwsgierig? Meld je aan voor een intake en proefbehandeling! Actie €39,00 (normaal €69,00). Geldig tot en met 31 maart 2018.
Maak snel een afspraak: 06-51431736 of online www.easyslim.nu

Artikel geplaatst op woensdag 07 februari 2018 - 15:00