Rodi

Start verkoop laatste fase nieuwbouwproject Nieuw Waard

Alle woningen in de laatste fase worden ‘all electric’ uitgevoerd en daarmee zijn ze toekomstbestendig. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - De verkoop van de laatste fase van nieuwbouwproject Nieuw Waard te Heerhugowaard start dinsdag 20 februari. In deze fase worden alle woningen, vooruitlopend op de ambities van het rijk, gasloos uitgevoerd. Nieuw Waard is ontwikkeld door projectontwikkelaar Timpaan uit Rijsenhout. In totaal bestaat het project uit 98 woningen. In de laatste fase worden 37 woningen gerealiseerd door aannemer Scholtens uit Wognum.


In de laatste fase komen vijf verschillende woningtypen, waaronder de Timpaan Verandawoning vanaf €209.500 – vrij op naam. Ook komen er zes eengezinswoningen vanaf €265.000,-- vrij op naam, waar de hoekwoningen een garage of erker hebben. Verder worden er twaalf halfvrijstaande woningen met garage gebouwd vanaf € 362.500,-- vrij op naam. Tot slot worden er drie vrijstaande woningen met garage vanaf € 560.000,-- vrij op naam gerealiseerd. Alle vrijstaande en halfvrijstaande woningen zijn aan het water gelegen.

Toekomstbestendig

De verkoopmanifestatie van dit project wordt dinsdag 20 februari aanstaande gehouden van 18.00 tot 20.00 uur in restaurant SKEEF, Strand van Luna 3, Heerhugowaard. Geïnteresseerden hebben tot dinsdag 6 maart 12.00 uur de tijd om zich in te schrijven, waarna de woningen zullen worden toegewezen. Tijdens de manifestatie kunnen geïnteresseerden uitgebreide informatie krijgen over de verschillende woningtypen.
Alle woningen in deze fase worden ‘all electric’ uitgevoerd en daarmee zijn ze toekomstbestendig. Er komt dus geen gasaansluiting. De woningen worden standaard voorzien van vloerverwarming, een bodemwarmtepomp, een ventilatiesysteem met warmteterugwinning en extra hoog rendement isolatieglas (HR). Deze woningen zorgen voor een minimaal energieverbruik, een hoog wooncomfort en een gezond binnenklimaat. Zo kan in de zomer het vloerverwarmings-systeem worden gebruikt voor koeling. De daken worden voorzien van zonnepanelen.
Geïnteresseerden die niet in de gelegenheid zijn om naar de verkoopmanifestatie te komen, kunnen vanaf woensdag 21 februari de verkoopbrochures bij de verkopende makelaars afhalen of het project op www.nieuwwaard.nl bekijken. De verkopende makelaars zijn VLIEG Makelaars OG uit Heerhugowaard en Kuyper en Blom Makelaars uit Heiloo.

Artikel geplaatst op woensdag 07 februari 2018 - 14:44