Rodi

Mulder’s Kookwinkel biedt alles op het gebied van koken, bakken of braden

Mulder’s Kookwinkel is dé specialist in alles wat nodig is om te koken, bakken of braden. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Mulder’s Kookwinkel is dé specialist in alles wat nodig is om te koken, bakken of braden. In de gezellige winkel in hartje Alkmaar is een groot assortiment aan allerhande kookgerei te vinden.


Denk aan pannen: braadpannen, kookpannen, koekenpannen, woks. Messen: koksmessen, broodmessen, vleesmessen. Elektrische apparaten: keukenmachines, mixers, blenders. Bakartikelen: bakvormen, springvormen, deegrollers. Keukengerei: spatels, kommen, gardes, kookwekkers, en nog veel meer.
En dit allemaal van gerenommeerde merken als Demeyere, Patisse, Spring, Zassenhaus, Habonne, Kitchen Aid, Global, Il Cucicino, Wüsthof dreizack, Magimix, et cetera.

Persoonlijk advies


Bij Mulder's Kookwinkel vinden ze het belangrijk dat de klant wordt voorzien van de juiste informatie. Daarom vragen ze niet alleen wat men zoekt, maar proberen ze juist te ontdekken wat mensen nodig hebben. Voor elke wens hebben ze bij Mulder's Kookwinkel een eerlijk, persoonlijk advies en natuurlijk de nodige praktische tips. Hiermee kan iedereen een weloverwogen keuze maken. De mensen van Mulder's Kookwinkel zijn pas tevreden als de klant met een glimlach de deur uit gaat!

Artikel geplaatst op donderdag 08 februari 2018 - 12:22