Rodi

Het Schimmelnagel Centrum helpt wel!

HEILOO - Het Schimmelnagel Centrum in Heiloo is de enige praktijk die zich heeft gespecialiseerd in schimmelnagels. Van het afnemen van biopten en diagnostiek tot het aanbieden van diverse behandelingen en de nacontrole hiervan. Daarnaast beschikt de praktijk over een eigen laboratorium. Kortom, alle expertise onder een dak.


Schimmelnagels, een hardnekkig infectieprobleem waar veel mensen last van hebben. De één is er meer vatbaar voor dan de ander en kan voorkomen aan hand- èn voetnagels. Gewone middeltjes helpen vaak niet omdat de infectie niet alleen in de nagelplaat zit. Er zijn eigenlijk maar een paar manieren om er echt vanaf te komen. Een mogelijkheid is medicatie maar dit is een regelrechte aanslag op het lichaam. Een net zo effectieve behandeling is die met de schimmelnagellaser of met PACT® Schimmelnagel Therapie.

Laser

De laser is speciaal gemaakt om schimmels te vernietigen. Door kortstondige verhitting wordt de schimmel beschadigd en sterft af. PACT is een wetenschappelijk begrip en staat voor Photodynamische Antimicrobiële Therapie. Schimmelnagelbehandelingen met PACT ® zijn pijnloos en zonder bijwerkingen. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld ook kleine kinderen met succes behandeld worden. Het Schimmelnagel Centrum biedt uitsluitend maatwerk. Immers, iedereen is anders. Dan is het hebben van een keuze wel zo prettig.
Cliënten die eerst een advies willen kunnen een vrijblijvend en gratis intakegesprek aanvragen. Wie komende zomer weer met gezonde nagels wil lopen, maakt vandaag nog een afspraak via 072–7920017 of info@schimmelnagelcentrum.nl. Schimmelnagel Centrum is te vinden aan Kennemerstraatweg 464 in Heiloo. Meer informatie op www.schimmelnagelcentrum.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 28 februari 2018 - 10:24