Rodi

Proef zeventig jaar vakmanschap
Keurslagerij Hoogland Akersloot

AKERSLOOT - Keurslagerij Hoogland bestaat 70 jaar en dat willen wij graag met hun klanten. Inmiddels staan Guus en Jeanette (derde generatie Hoogland) al twintig jaar klaar voor hun klanten. Samen met het hele team bereiden zij de lekkerste maaltijden, salades en soepen uit eigen keuken.


"De trots van ons bedrijf is toch wel de worstmakerij, waar we heel veel producten zelf maken", zegt Guus. "Hierdoor houden we de smaak en kwaliteit in eigen hand. De toppers uit de worstmakerij zijn onder meer rookworst, gekookte worst, grillworst, cervelaat en runderrookvlees."
Jeanette: "Wij zijn trots op ons bijzondere slagersvak en vinden het fijn om onze klanten elke dag weer het beste vlees en vleeswaren aan te mogen bieden. Daarom willen we deze mijlpaal van zeventig jaar Keurslagerij Hoogland in Akersloot niet onopgemerkt voorbij laten gaan! We gaan er een feestweek van maken met een speciale Keurslager shopper gevuld met onze top vijf producten, diverse proeverijen en voor de kinderen een kleurplaatwedstrijd!"
Keurslagerij Hoogland is te vinden aan Julianaweg 31 in Akersloot. Meer informatie via www.hoogland.keurslager.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 02 maart 2018 - 12:45