Rodi

Open dag huidartsen Centrum Oosterwal

Open dag huidartsen Centrum Oosterwal. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - De landelijke open dag van de zorg is zaterdag 17 maart. De samenwerkende huidartsen van Centrum Oosterwal en Noordwest Ziekenhuisgroep openen gezamenlijk hun deur. Belangstellenden zijn welkom van 10:00 tot 13:00 uur bij Centrum Oosterwal in Alkmaar. Een unieke gelegenheid om eens een kijkje achter de schermen te nemen.


Artsen, huidtherapeuten en verpleegkundigen geven verschillende demonstraties en presentaties (plastische chirurgie 10:30 uur en huidkanker 11:15 uur) en bezoekers kunnen terecht met al hun vragen. Zo horen en zien ze alles over spataderen, huidkanker en andere huidaandoeningen. Zelf eens hechten? Kom langs om het te proberen. Ook is het mogelijk uw cholesterol, bloedsuiker en bloeddruk te laten meten.
Bezoekers kunnen live meekijken bij een CoolSculpting behandeling, waarbij vetcellen door koeling afgebroken worden. Ook kunnen ze een persoonlijke huidanalyse van het gezicht laten maken met de huidscan waarbij de huidconditie in beeld wordt gebracht en UV-zonschade zichtbaar wordt. Tevens krijgen bezoekers meer informatie krijgen over de verschillende cosmetische behandelingen bij Centrum Oosterwal waaronder de huidverjongende behandeling Forever Young BBL.
Kom een kijkje nemen zaterdag 17 maart op de Comeniusstraat 3 in Alkmaar. Kijk voor meer informatie over de open dag op www.centrum-oosterwal.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 06 maart 2018 - 15:27