Rodi

C.A. de Groot Groep kiest voor Ford Transit

De overhandiging van de sleutels van elf nieuwe Ford Transit’s door Arno Merkies van de Dekkerautogroep en Gertjan de Ligt van LeaseVisie aan Kees de Groot van C.A. de Groot B.V. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Een deel van het wagenpark van C.A. de Groot Groep is vervangen door Ford Transit’s in Euro 6 uitvoering, deze auto’s voldoen aan de op dit moment hoogste milieu classificatie en veiligheidsnormen.
De C.A. de Groot Groep is een innovatief, landelijk opererend bedrijf gespecialiseerd in sloop- en demontagetechniek, milieutechniek en reststoffenverwerking. Het familiebedrijf is opgericht in 1954 door de naamgever van het bedrijf C.A. de Groot, destijds begonnen met handmatig slopen van de conservenfabriek Hoogenstraaten in Alkmaar. Het machinepark, de sloopkennis en ervaring werden langzaam uitgebreid naar een professional team van deskundige slopers. Verscherpte wetgeving en eisen op het gebied van Kwaliteits-, Arbo- en Milieuzorg en de professionalisering van de sloopbranche heeft er toe geleid dat het bedrijf zich door de jaren heen heeft ontwikkeld en gespecialiseerd in maatwerk gepaste slooptechnieken. De nieuwe auto’s zijn in samenwerking met LeaseVisie geleverd door Dekkerautogroep.

Artikel geplaatst op maandag 05 maart 2018 - 15:29