Rodi

Tegel Outlet Holland opent in Heerhugowaard
A-kwaliteit tegels tegen outlet prijzen

Kenny en Djé gaan de zaak in Heerhugowaard runnen. (Foto: Vincent de Vries/RM)

HEERHUGOWAARD - Met de opening van Tegel Outlet Heerhugowaard op 13 maart aanstaande is de vijfde vestiging van de tegelgigant een feit. In de hagelnieuwe showroom aan de Industriestraat 14A is een gigantisch aanbod van zo'n 400 à 500 soorten tegels te bewonderen die ook nog eens zeer scherp geprijsd zijn.


"Omdat wij alle vloer- en wandtegels voor onze vijf winkels inkopen bij één groothandel, kunnen we niet alleen een oneindig aanbod leveren, maar verkopen we ook nog eens onder de adviesprijs van onze groothandel”, meldt Kenny die samen met zijn broer Djé verantwoordelijk is voor de nieuwe Tegel Outlet in Heerhugowaard. "Onze naam doet misschien vermoeden dat wij vanuit partijhandel verkopen, maar niets is minder waar. Wij verkopen A-kwaliteit tegels tegen outlet prijzen. We kopen dus geen restpartijen op, maar wel reguliere en na te bestellen tegels. Doordat wij het inkopen bij een en dezelfde groothandel is onze voorraad oneindig. Wij hebben in totaal meer dan 50.000 m2 op voorraad staan. Ons nieuwe filiaal in Heerhugowaard is één grote showroom waar de keuze enorm is."

Groei

In tegenstelling tot de andere vier vestigingen (in Hoofddorp, Joure, Purmerend en Schagen) is de nieuwe winkel in Heerhugowaard te vinden op een zeer goed bereikbare en zichtbare locatie. Kenny: "Onze overige winkels zitten niet direct op een A-locatie. Je betaalt bij ons dus echt alleen voor je tegels. Niet voor een duur pand, een chic interieur of te veel personeel. Zo kun je een wisselend aanbod verwachten waarbij de kwaliteit hoog is en de prijs altijd laag. Mede daarom bieden we onze klanten geen openingsaanbieding, want alles is in de aanbieding!", besluiten de gebroeders die de koffie voor hun klanten te allen tijde hebben klaarstaan.
Tegel Outlet Heerhugowaard valt onder de vlag van Tegel Outlet Holland: een onderneming die in de toekomst zeker wil blijven groeien.
Zie ook: www.tegeloutletnl.nl

Artikel geplaatst op woensdag 28 februari 2018 - 10:55